Gå til innhold

Tørrfisk - en genial næringskilde?


Anbefalte innlegg

Har sett på næringsinnholdet på sånne tørrfiskpakker.

 

Næringsinnhold i 100 gram:

Protein: 83 g

Fett: 0,86 g

Vann: 9,9 g

Salt(NaCl): 2,2 g

Kalorier: 346 Kcal (1450 kJ)

 

Hva skal man med proteinshake? :p

 

Sitat fra http://www.torrfisk.no/

 

Tørrfisk gir deg en himmelsk smak av havet.

Dette er et eksotisk og naturlig snacks helt uten tilsettnings-stoffer, men proppet av proteiner.

I tillegg har tørrfisk Omega 3 fettsyrer og er derfor en kjær venn å ha med på tur og ekspedisjoner. Kroppsbyggere og seriøse idrettsutøvere velger tørrfisk.

Vår tørrfisk inneholder mindre vann enn konkurrerende produkterer, den er sprø og porøs. Vår tørrfisk er ferdig banket, lett å tygge og smelter på tungen.

Endret av Argument
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har sett på næringsinnholdet på sånne tørrfiskpakker.

 

Næringsinnhold i 100 gram:

Protein: 83 g

Fett: 0,86 g

Vann: 9,9 g

Salt(NaCl): 2,2 g

Kalorier: 346 Kcal (1450 kJ)

 

Hva skal man med proteinshake? :p

Førstemann å få i seg 400 gram først, jeg tar proteinshaken og du tørrfisken :p

Lenke til kommentar
Har sett på næringsinnholdet på sånne tørrfiskpakker.

 

Næringsinnhold i 100 gram:

Protein: 83 g

Fett: 0,86 g

Vann: 9,9 g

Salt(NaCl): 2,2 g

Kalorier: 346 Kcal (1450 kJ)

 

Hva skal man med proteinshake? :p

Proteinshake er mye lettere å få ned fort, men hvis man liker tørrfisk kan man alltids spise det :) . Men nå koster tørrfisk i slike små pakker veldig mye så burde kjøpe hele tørrfisker og banke de selv.

Lenke til kommentar
Åh dæven :D Det har jeg aldri tenkt på. Kan jo bare kjøre den i blendern.

Den er for tørr, duuuud det er jo tørrfisk.... man må tilsette veske. Vips så ender man opp med en proteinshake av tørrfisk. Egentlig er det bare å gå rundt grøten og man ender opp med ett mye verre resultat.

Lenke til kommentar
Åh dæven :D Det har jeg aldri tenkt på. Kan jo bare kjøre den i blendern.

Den er for tørr, duuuud det er jo tørrfisk.... man må tilsette veske. Vips så ender man opp med en proteinshake av tørrfisk. Egentlig er det bare å gå rundt grøten og man ender opp med ett mye verre resultat.

Er ikke noe problem å blende den. http://www.willitblend.com, men det blir kanskje ikke så godt :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...