Gå til innhold

Du er ikke lei Iphone


Anbefalte innlegg

Ikke så veldig mye mer å diskutere siden vi virker enige på en del punkter. Må bare pirke litt. ;)

 

PROGRAMMER ETC: nei android har ikke støtte sier de, men det funker jo.

 

Joa, men veldig langt i fra sømløst. Er mye hardware som ikke er støttet enda. Om man kjøper en HTC (per i dag - unntatt den ene Android-telefonen) så kjøper man jo den som en WM-telefon? Android er uansett alt for tidlig i livet til at jeg vil kunne se på det som et reelt alternativ. Gi det et par år først.

 

men man kan på en symbian nokia/samsung kan man jo koble telefonen opp til tv, og ect bluetooth tastatur (var dritfett på hytta :) )

 

Man får XBMC remote (Xbox Media Center - meget godt alternativ til Windows Media Center. XBMC kjører dessuten på nesten ALLE plattformer - Apple TV, Windows, Linux, Xbox og man kan kjøre det som live cd) til iPhone.

 

men HTC har mms, bra kamera, bedre skjerm og oppløsning, synes da det er gode argumenter for å velge htc, dette er jo selvsagt OM man vil ha disse da.

 

Sist jeg sendte en MMS var når jeg skulle teste om MMS funka på telefonen min. Finnes sikkert folk som bruker MMS, men ikke meg. Kameraet bruker jeg nesten aldri. Om man skal ta bra bilder bruker man uansett speilreflekskameraet. Greit nok at den har bedre skjerm og oppløsning. Den koster jo mer... ;)

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe, jeg kan ikke huske sist jeg sendte mms selv. men kamera er alltig greit å ha for hånden, da får man flere "kodak moments" man drar jo ikke med seg kamera overalt ellers.

 

xbmc funker bra, men drar ikke med meg xboxen på hytta med solcellebatteri :p da var mobilen et lite og effektivt alternativ. (vi spillte analogt monopol også altså, dro ikke på hytta og satt forran tven)

 

vel jeg har android på htc touchen min, og bluetooth funker ikke enda, og det suger, men er en del som ikke funka først som de har fixa hittil. men på 2 år blir det nok bra tror jeg... på papiret ser det bra ut, får se hva fremtiden bringer

Lenke til kommentar

Topic; Ja, det stemmer, jeg er ikke lei av den.

 

Men jeg kan ærligt innrømme at jeg var temeligt lei den før jeg hadde den, med tanken på nyheter rundt den. Men så kjøpte jeg Ipod Touch 1 gen, og var likte den veldigt godt. Så reiste jeg til Expert å så på nye tver. Da hadde de en Iphone der, og jeg ble foresket. Og når jeg så på prisen, var den ikke galen(Italk Small), med tanken på andre tlfer, da jeg hadde Youngtalk fra før. Så da endte jeg opp med den. Og er fornøyd! Beste telefonen jeg har hatt. Den er litt stor de skal den ha, og litt tykk. Ellers er den super. Så til folk som er "lei" den, prøv den. Vist du forsatt ikke liker den, og er lei den. Skal jeg respektere det. :)

Lenke til kommentar

Jeg har ikke noe imot iphone og dens diskutable kvalitet. Jeg er ikke lei av mobilen i seg selv. Hey, smaken er som baken, den er delt.

 

Jeg er derimot jævlig lei av at amobil ikke klarer å gå en eneste dag uten å nevne denne forp**** mobilen. Det er DET som er problemet.

Og det er ikke ordentlige artikler heller, det er bare skjermfyll. :realmad::wallbash:

Endret av TSP
Fjernet overdreven bruk av smilefjes
Lenke til kommentar

Gjøss, går ikke an å skrive en artikkel uten at noen fanboys kommer å disser iPhone.. :p

 

Joda, den har sine svakheter. Dårlig kamera, i utgangspunktet lite frihet... Men alt det andre trekker den opp. Av alle mobilene jeg har hatt, er denne den jeg har brukt mest tid med og hatt det mest morro med.

 

Med en iPhone så har jeg alltid noe å fylle ut dødtid med. Jeg kan høre på podcasts som synkes fra PC, er jeg på farten kan jeg finne meg ett trådløstnettverk og laste ned nye podcasts, spill og musikk. Dette har ikke mine tidligere mobiler gitt meg mulighet til, i såfall har dette vært veldig trøblete...

 

Alle spillene og programmene som finnes til den er også fantastisk, Apple var de første til å gjøre det så lett og tilgjengelig. Det er også så mange utvilkere til telefonen, iPhone brukerne er de som bruker telefonen sin mest, og derfor får vi de beste programmene.

 

Men ja, Apple har tabbet seg ut med lite frihet og tull, men alt det gode veier opp!

 

Så dere fanboys som ikke liker Apple og deres produkter, gi faen i å syte. Dere har mest sansynlig aldri eid telefonen selv, og jeg vil tro at det er vanskelig å si hva man mener om ting man ikke vet noe om...

Lenke til kommentar
iPhone er for alle de som ikke vet hva de skal kjøpe og kjøper det alle har, veldig bra markedsføring for Apple. Men trist for alle sluttbrukere på markedet som ikke viser mer særegnen kunnskap.

 

Nei, jeg vet ikke hva jeg bør kjøpe av telefoner og følger selvfølgelig flokken. Når man setter opp iPhone mot opposisjonen så kan jeg ikke se noen grunn til at man ikke skal se på iPhone som et seriøst alternativ. Det eneste seriøse alternativet er HTC Touch HD, som har et bedre kamera og bedre oppløsning/større skjerm. Den koster dessuten 1500kr mer enn iPhone. Windows Mobile har så og si vært likt siden... aner ikke hvor lenge... Min S710 oppfører seg ikke så veldig anderledes i forhold til min aller første Windows Mobile-telefon - Qtek S100. Når jeg fikk min Qtek S100 var det så og si ingen som brukte WM-telefoner. Fikk den for 4-5 år siden.

 

Ikke dra alle over en kam.

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar
iPhone er for alle de som ikke vet hva de skal kjøpe og kjøper det alle har, veldig bra markedsføring for Apple. Men trist for alle sluttbrukere på markedet som ikke viser mer særegnen kunnskap.

 

Så det du egentlig prøver å si er at du har denne særegne kunnskapen, og alle som kjøper Iphone mangler dette?

Om så er får du komme med en skikkelig forklaring for dine synspunkter, for slik du fremstår nå er du bare nok en av de som ikke klarer å akseptere at folk kan like ting du ikke liker.

Et snev av misunnelse kan man også spore.

Lenke til kommentar
Er ikke alle som har lyst på iPhone. "Åh den er så dyr" Nei iPhone er ikke dyr. End of story.

 

Ca 7500 uten binding. End of story.

 

 

Selv har jeg iPhone 16gb sort, som kostet meg :

 

2150,- ved kjøp

3100,- for brudd av bindingstid

 

Altså 5250,- for en ulåst, helt ny iPhone med full garanti.

 

Samme kan man gjøre med 8gb, da havner man på 4499,- etter at man har brutt bindingstiden.

Så at iPhone er så jævli dyr, er jeg totalt uenig i. Man får ikke så mange profftelefoner for under 4500,- i dag gjør man vel?

Lenke til kommentar
Jeg elsker min iPhone. Prøvde å finne meg en ny telefon men ingen har det samme som iPhone gir meg.

 

brb. nå skal jeg filme og kopiere/lime inn tekst... bare fordi jeg kan.

 

Brb, nå skal jeg prøve å bruke en Windows Mobile-telefon i et profesjonelt miljø i en hel dag uten at den henger seg eller kræsjer.

Lenke til kommentar
Man får ikke så mange profftelefoner for under 4500,- i dag gjør man vel?

Nei, men iPhone er ingen profftelefon. Det er en multimediatelefon, en iPod med telefon, hverken mer eller mindre. Alle som digger iPod (kanskje også N95 og Touch HD), digger sikkert også iPhone, men alle som digger Nokia E71 eller HTC 740 oll (som forøvrig er billigere enn iPhone) kommer sannsynligvis aldri til å digge iPhone.

 

Kanskje på tide at amobil begynner å differensiere mer mht telefoner. Nå er det et skille mellom "smarte" og "dumme" telefoner som var relevant for 4-5 år siden, men som er helt irrelevant mht hva telefonen brukes til i dag. Jeg ville hatt skille mellom multimediatelefoner, walkmantelefoner, "klassiske" telefoner, "nerd"-telefoner (G1 og enkelte HTC) og bisnistelefoner eller profftelefoner, og robuste telefoner til "skogsbruk". Mange telefoner vil sikker havne i flere kategorier, men en iPhone vil for eksempel aldri kunne kategoriseres som en god profftelefon eller som en god "klassisk" telefon da den mangler MMS og cut'n paste. iPhone er jo ikke engang en "smart" telefon i klassisk forstand, til det er kontrollen alt for rigid.

Lenke til kommentar
fanboy har kjøpt iphone -> viser venn/kollega etc EN fet funksjon -> venn/kollega kjøper iphone

 

Og hvor mange 'fete' funksjoner får man med f.eks Touch HD? Jeg har sett en 'in action' og det var ikke noe bemerkelsesverdig som gjorde den verdt de 1500 kronene mer enn en Iphone.

 

Når det gjelder at det er et bra produkt... nei, det tar fyr og du mister garanti viss det er en bulk i dekseleet. og koster viss man var så lur å kjøpe med netcom, menllom 7 og 10 000.... kunne fått en bra laptop OG en descent telefon for 10k.

 

Hva slags telefon som er billigere enn Iphone har like mye å 'tilby'? Jeg kommer ikke på noen.

 

At butikker er utsolgt forundrer meg ikke. Slikt lar seg lett styre. De rapporterer at telefoner ikke er å få tak i. Nokia selger nok langt bedre.

 

Like greit. De får kose seg med Symbian.

 

Kan du fortelle meg hva som ligger teknologisk sett langt forran alle andre alternativer på markedet ved en iphone? Den eneste ene tingen som er bra, og på tiden jeg hadde telefonen ihvertfall er at den har/hadde en responsiv meny på en touch skjerm (og menymessig sammenlikner jeg da KUN mot andre telefoner med samme form for brukergrensesnitt). Dette gjelder kun før du jailbreaker den og legger inn winterboard. Da blir telefonen langt tregere og mindre responsiv.

 

Hva er poenget med å ha en telefon du må bryte garantien på for å få et ønsket funksjonalitetsnivå som alle andre tilbydere ligger på i dag? Det betyr jo kun en ting. Produktet er ikke bra nok slik det selges til deg i esken.

 

Utover dette ligger den milevis langt bak når det gjelder teknologi, og sett mot fuksjonaliteten i telefonen er den latterlig stor med dårlig batterikapasitet.

 

Telefonen er heller ikke skalerbar på mp3 siden, mens alle ipod/iphone folk må kjøpe seg en splitter ny telefon/spiller for å få bedre kapasitet på minnesiden kan jeg etter som teknologien videreutvikles putte inn et nytt minnekort uten å tenke på at jeg må selge telefonen min og binde meg for 12 eller hva enn det er nå nye mnd mot en operatør. Eller kjøpe ut hele telefonen til en pris som ligger langt over prisen av et nytt minnekort.

 

Og tilbake til ut av esken med tanke på programvare. Når du sier jeg skal kose meg med symbian så må jeg bare si at det er akkurat det jeg gjør. Og her er det ingen som bestemmer hvilke programmer jeg skal ha muligheten til å legge inn på telefonen min. Kos deg med app store din (putt inn beskrivende ord). Så har litt idealisme fått lov å bli med på lasset også.

 

Jeg er lei av iphone! Kom gjerne med mer utfyllende stoff om programvare til symbian baserte telefoner amobil! Vi har hørt om iphone nå.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...