Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

14 cm, passer en normal kondom?


Gjest Guest_2004_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Begynner å lure på om min rett og slett er for stor? :/ Har egentlig aldri brydd meg om lengde men målte etter å ha lest tråden og det ble 19.5 cm... Er dette for stort? Vil det ta fra jenten nytelsen? :dontgetit:

Lenke til kommentar

Min penis er 14-16 cm i errigert tilstand, er 15 år og jomfru. Da jeg har prøvd kondomer hjemme er det litt ubehagelig, og vanskelig og få den på. Den skal jo lenger ned enn kun over hodet. Kondomen drar liksom med seg forhuden hele veien, så må fikle med den littegrann så den "slipper" tak på forhuden etter den har passert hele penishodet.

 

Er dette normalt? Er det turn of for jenta?

 

Er seriøs! Takk for svar...

Lenke til kommentar
Min penis er vel rundt 17cm erigert og ikke spesielt tykk, men likevel er kondomene i butikken er alt for liten for meg

 

Nja... for noen er de små. Jeg får dem på etterhvert, men jeg må liksom lure dem litt på plass. Det er ikke bra å bruke for små kondomer dog, hvertfall ikke over lang tid, samt at de har mye lettere for å sprekke. Stikk innom kondomeriet på nett eller butikk, de har mange forskjellige størrelser.

 

Kondomen drar liksom med seg forhuden hele veien, så må fikle med den littegrann så den "slipper" tak på forhuden etter den har passert hele penishodet.

 

Det skjer med meg og. Vipp fingertuppene under og prøv å få den over forhuden uten at det trekker så mye bakover... men det er ikke lett, iblandt uungåelig.

 

Eller hold kondomet over hodet, ta tak i forhuden og dra den så langt frem du kan, og rull kondomet med andre hånda. Er du "bred" så rykker og napper du litt i en side av gangen. Så kan du slippe forhuden, og rulle ned resten av veien :p

 

Alle tror det er flott å ha stor penis, men det er jammen ikke alltid ;)

Endret av anonymouse
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...