TurboHolte Skrevet 22. desember 2008 Del Skrevet 22. desember 2008 Ost er egentlig ganske undervurdert(vertfall av meg) Hva hadde Pizza vært uten ost? Eller ostesmørbrød/toast? Lenke til kommentar
MrEspen Skrevet 22. desember 2008 Del Skrevet 22. desember 2008 Manchego er utrolig deilig til chorizo-pølse eller parmaskinke. Ellers er jo diverse blåmuggost godt til kjeks. Brie er helt knall med salami og salat på brødskiva. Den ultimate juleosten må jeg nok si at er nøkkelost, det har vel helst med tradisjon å gjøre. Lenke til kommentar
Addan Skrevet 22. desember 2008 Forfatter Del Skrevet 22. desember 2008 Manchego er helt sykt godt ja. Spessiellt godt til annen tapas, og som nevnt over chorizo Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 28. desember 2008 Del Skrevet 28. desember 2008 Omnomnom, jeg elsker ost. Den skal ha både smak og lukt før jeg spiser den. Derfor spiser jeg bare vellagret og ekstra vellagret Jarlsberg og Sveitser når det kommer til hvitost. Og når det kommer til brunost, bare Tine Geitost Sånn ellers er nok cheddar favoritten, det være seg til pizza, burgere, gratinering eller bare på brødskiva med roastbeef og kyllingcurrysalat-ting <3 Parmesan er et must i så og si alt jeg spiser av middag, alt fra pasta til pytt i panne og har alltid en solid dose i de melkebaserte suppene, samt sausene mine. Mozzarella er også helt grei, og gorgonzolasaus er jo bare episk til biff og steik og kjøtt generelt. Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 28. desember 2008 Del Skrevet 28. desember 2008 Prøv å gratiner biffene dine med litt brie. Yumyumyumyum! Lenke til kommentar
Munty Skrevet 28. desember 2008 Del Skrevet 28. desember 2008 (endret) Brie på ritz-kjeks... Mmmmmm... Endret 28. desember 2008 av Munty Lenke til kommentar
TurboHolte Skrevet 29. desember 2008 Del Skrevet 29. desember 2008 shit, Jeg spiste Ritz i går Selvfølgerlig med ost på, husker ikke helt hvordan ost, men den var vertfall god Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 29. desember 2008 Del Skrevet 29. desember 2008 Ritz med gräddost Lenke til kommentar
Essem Skrevet 29. desember 2008 Del Skrevet 29. desember 2008 Misværost Tine gräddost Lenke til kommentar
Palme Skrevet 31. desember 2008 Del Skrevet 31. desember 2008 Ost er bare helt fantastisk! Og i så mange variasjoner de kommer i! Blir umulig å si hvilken ost som er min "favoritt ost", men jeg må inrømme at jeg er utrolig hektet på mozarella ost.. Den passer liksom helt fantastisk på og til alt! Og ikke for å snakke om verdens herligste konsistens! Ellers er danske gräddost, edamer, ridderost, jarlsberg og norvegia fantastiske å ha på klassisk brødmat. For nytelse sammen med en god rødvin slår ikke mye en god blåmugg eller en lett-kvass brie med noen gode kjeks! Noen som vet om norge er eneste land (sett bort fra norden) som lager brunost i den forstand vi mener brunost er brunost? Uff.. Måtte jeg komme over denne tråden! Nå fikk jeg særdeles lyst på litt god ost.. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 31. desember 2008 Del Skrevet 31. desember 2008 Får man kjøpt Monterey Jack (eller hva den nå heter) i Norge? Første gang jeg spiste quesedillas, var det med jack, og selv om jeg bruker cheddar nå, så savner jeg monterey jacken. Lenke til kommentar
Spritfire Skrevet 1. januar 2009 Del Skrevet 1. januar 2009 Hva er egentlig de små rare greiene i nøkkelost? Nellik og spisskummen mener jeg det er. Karve er det du finner i Ridderost. Tallegio, Morbier er fantastiske oster. Av de norske så er nok Jarslberg helt på topp, smaker godt , enda bedre med vellagret jarslberg, det er bare nydeligt! Lenke til kommentar
simen_k Skrevet 1. januar 2009 Del Skrevet 1. januar 2009 Får man kjøpt Monterey Jack (eller hva den nå heter) i Norge?Første gang jeg spiste quesedillas, var det med jack, og selv om jeg bruker cheddar nå, så savner jeg monterey jacken. Jeg synes cheddar smaker veldig likt Monterey Jack, men nå stoler jeg ikke helt på smaksløkene mine alltid. Jeg mener dog å huske å ha sett Jack'en her jeg bor. Nye Grønt Og Godt heter de, men er en privateid butikk. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå