Gå til innhold

Canon G3, S45 eller Ixus 400!?


Anbefalte innlegg

Hei!

Skal gå til anskaffelse av en nytt digitalkamera. Har lyst på noe litt skikkelig. Har lenge sett på G3, men tanken har slått meg at 90% av bildene jeg kommer til å ta er pek og skyt bilder på en eller annen drita kamerat. Holder det med Ixus 400? Er jo utrolig praktisk å kunne ha den i lomma. Det jeg spør om er vel egentlig om det skiller så utrolig mye på bildekvaliteten mellom disse tre kameraene. Og i tilfelle når, i mørket, inne bilder, hvor? Noen som kan overtale meg til det fornuftige kanskje? Prisforskjellen har ingen betydning.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har hatt S45 og har nå G3. Det er overhodet ikke noen tvil, gå for G3. Var ikke fornøyd med S45 så det returnerte jeg og tok G3 i stedet. Et mye bedre kamera selv om S45 sikkert ikke er helt bak mål det heller. Men som sagt...jeg ble ikke fornøyd med S45, noe jeg ble i høyeste grad med G3. Bedre billedkvalitet, bedre blitzspredning og mer lyssterk optikk.

G3 er noe større enn S45, så dersom størrelse er viktig er kanskje S45 eller S50 noe for deg.

Lenke til kommentar
Så nå er stillingen 1-1-1 da! :) takker for svar

Om jeg kan få hive meg på her:

Jeg har hatt Ixus V3, men forkastet den til fordel for G3. Du sier at du skal ta bilder av kompiser som attpåtil er fulle. Da vil jeg si at jeg er overbevist at så godt som 98% disse bildene vil ha røde øyne. Den eneste fordelen med de små kameraene vs G3 er størrelsen(ingenting annet som jeg kommer på). G3'en har vanvittig bra batterikapasitet! Gidde du drasse på et G3 når du skal på fest? G3 har litt problemer med autofokusen i innelys, men ved å gjøre noen manuelle innstillnger, og så lagre disse på enten C1 eller C2 valget på menyhjulet, forvandler du G3'en til en maskin som slår et hvilket som helt pek-og-skyt kamera. Etter å ha lest http://marcjutras.com/hyperfocal.html er G3'en min kjapp også innendørs + at fokusen bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...