Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Skjermen blacker ut!


Anbefalte innlegg

Jeg har fundert lenge og vel nå på hva som kan være problemet. Uten og helt egentlig ha komt fram til noe som helst som ligner på en konklusjon.

 

Forje onsdag kjøpte jeg med friskt mot WOW:Wrath of the lich king. Gleden var kortvarig. Etter 2 timer med instalering og patching så kunne jeg endelig starte å spille. Tok ca. 15 minutter så svartna skjermene (bruker to skjermer), lyden starta å hakke før den forsvant helt. Pcen durer og går, men den værken booter eller slår seg av.

Jeg slår av og på pcen og alt fungerer tilsynelatende, helt til jeg åpner wow og starter å spille. Da går det som regel 15-30minutter før skjermene blacker ut. Det skjer ikke med noen andre spill enn wow. Er det muligens et hint til at jeg ikke burde starte og spille dette mildt avhengighetsskapende spillet igjen?

 

Jeg har så langt prøved det jeg føler er logisk problemløsning. Oppdatert alt av drivere. Sjekka at alt av viter i pcen går. Støvsugd pcen (grundig innvendig). Reinstalert wow og lasta ned alt av patcher på nytt. For noen timer siden formaterte jeg hele dritten. Fortsatt så skjer akkurat det samme når jeg spiller wow.

 

I det jeg sto i kassa for å kjøpe dette satanverket av avhengighet så var jeg jo rimelig innforstått med at jeg kommer til å kaste bort endel døgn av live mitt og det har jeg planer om å gjennomføre. Men hva feiler min 6 måner gamle datamaskin? Kan jo ikke spille med en datamaskin som ikke fungere korrekt! Hvis noen har så mye som en vag anelse på hva som feiler min digitale juvel så venligst del deres kompetanse! Jeg er ikke serlig flink på slikt!

 

På forhånd takk

 

Eirik :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...