Gå til innhold

vennen min sier LAN er for nerder......


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Husker på barneskolen var jeg sammen med 2 av vennene mine de var "nærder" de var ikke det men siden ingen av "de kule" hadde greier på data så var de jo det, så jeg fant jo ut at jeg måtte bli "kul" sånn som dem :p

 

Kjøpte merkeklær og forskjellig og de sa at jeg måtte unngå de venna jeg hadde før osv..

 

Men jeg gjorde heldigvis det rette ble venner igjen med "nærdene" og hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg sikkert vært "kul" etter en stund. Men hadde jeg hatt en like bra oppvekst og like morsom barndom da? NEI!

 

Jeg tror vennen din sier det han sier fordi han ikke vet noe særlig om hvor mye mer det er i data enn å bare spille 24/7..

 

Bare jeg som fomler off-topic her..

 

Men poenget er bare fordi noen andre sier noe så må det ikke altid være fakta.

 

Regner forresten med han har nettby, msn (lignende?) og da er han jo egentlig "nærd" som han sier selv da.

Lenke til kommentar

Mange som definerer nerd og hva nerder gjør men TS sier jo: vennen min sier LAN er for nerder......

 

Kompisen hans sier at LAN er for nerder. Noe som er rett. Definisjonen på nerd er vel noe ala dette: En person som engasjerer seg spesiellt mye innenfor et tema. Akuratt som en data nerd ofte kan virke usosial mot de utenfor datanerd kretsen. Jeg interiserer meg mye for pc deler og har tidligere brukt mye tid på "hjelp til kjøp og salg av pc" delen av forumet. Dette er en type hobby. Det og følge med på hva som skjer i pc delen verdenen. Hvilke deler som er best osv.

 

Og gjett hva... jeg er femten og har ingenting imot og bli kalt nerd. Ikke er jeg sosialt tilbakestående heller og har kontakt med jenter også. En jente i mitt klassetrinn visste jeg var nerd og spurte om jeg kunne fikse pcn hennes. Noe som jeg gladelig gjør gratis.

 

Men... fikk 500kr og en klem for det! :thumbup:

 

Fotball samling er for fotball(nerder) Lan er for data(nerder) og "gamere" :)

Endret av Masterfifty
Lenke til kommentar
Masterfifty, du er så full av bullshit

?

Fotballsamlig for fotball nerder? Nei. Fotballsamling er for folk som spiller fotball, LAN er for folk som spiller data.

 

Det du sier blir som å si at alle som trener på helsestudio er bolere.

 

Grunnen til at jeg sa Fotball nerder er pga at alle som spiller fotball er fotball nerder! Ikke egentlig, men for og poengtere at tittelen nerd (datanerd) trenger du nesten ikke spille data i det hele tatt! Men ser poenget ditt, men utrykket " du er så full av bullshit" passer ikke helt inn i din forklaring? De fleste idag kaller de som spiller data for nerder, da vil de fleste som spiller fotball være fotball nerder.

 

Det er mye derfor utrykket wow gamer blir brukt til mer enn wow spillerene. WoW gamere er et negativt utrykt på mennensker som bruker veldig mye tid på data. Ikke nødvendig hvis bare WoW. Jeg blir ofte kalt en nerd pga generell kunnskap om virus og pc deler... Jeg spiller ufattelig lite av tiden jeg er på data. Sjekke mailen, msn, forum og lese nyheter. Vaner.

 

Men ser også hva du leste av min post, litt dårlig formulert kanskje. Fortsatt unødvendig aggresivt tilbakemelding uten forklaring...

 

Mvh Kjetil

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...