Gå til innhold

Bytte til brukervennlig nettbank


Isbilen

Anbefalte innlegg

Hver gang jeg skal finne ut noe på Sparebank1-nettbanken min ender det med at jeg blir sittende og skrike og rive meg i håret. Nå får det være nok, jeg bytter bank. Hvilken skal jeg velge? Siden jeg bare bruker nettbank er kvaliteten på denne avgjørende.

Ser det diskuteres opp og ned noen steder om hva som er best av DNB Nor og Skandiabanken, og en kompis av meg anbefaler sistnevnte. Hva synes dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har aldri hatt noen annen, men jeg lover deg, den er ubrukelig når du skal ha kopier av kvitteringer og utskrifter og andre ting man skulle tro kunne ligge et par museklikk unna. Dessuten er det alltid noe kluss, driftsfeil forårsaker at man kan finne kvitteringer fra en konto, men ikke fra en annen. Det skjedde meg nå nettopp, og det var like forgremmende sist gang jeg brukte den.

Lenke til kommentar

Har også hørt at Skandiabanken er bra, men den banken er for dyr for meg og har for dårligere rentebetingelser.

 

Selv bruker jeg Ya bank. Gebyrfri og markedets høyeste rente uten noen betingelser. Nettbanken der er en lightutgave av Terra systemet. Meget enkel å bruke, stabil og kjapp.

 

De gangene jeg har hatt behov for et kjapt svar pr tlf, så har responstiden vært 10 sek eller lavere.

Endret av Spartan
Lenke til kommentar

Har også bare positiv erfaring med Skandiabanken. Hadde DNB Nor før, så byttet jeg til Ya Bank og endte opp med Skandiabanken.

Syns sistnevnte har den beste siden, og jeg har aldri opplevd at de har vært nede uten å ha sagt fra på forhånd.

De har også online hjelp, hvor du kan snakke med en som jobber der og få hjelp, hvis det skulle være et problem.

Lenke til kommentar
Hvordan er det forresten med å skifte bank? Er det som med noen andre ting, at bankene ordner alt for meg, eller må jeg ringe eks-banken min og be dem sette over pengene til den nye?

Det funker å bare sette over pengene selv - det gjorde jeg selv da jeg byttet til SKB. Ellers hadde selvfølgelig Skatteetaten bare mitt gamle kontonummer da skatten skulle utbetales på våren, men det ordnet seg på et vis (husker ikke helt hvordan).

Lenke til kommentar
Hvordan er det forresten med å skifte bank? Er det som med noen andre ting, at bankene ordner alt for meg, eller må jeg ringe eks-banken min og be dem sette over pengene til den nye?

 

Opprett et kundeforhold i den nye banken og overfør pengene dit. Dersom du ikke ønsker å ha en tom konto stående i den gamle banken så ringer du de og ser at du ønsker å avvikle kundeforholdet ditt. Da oppgir du den nye kontoen for overføring av restbeløp/renter.

 

Husk å oppgi nytt kontonummer til eventuel arbeidgiver.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...