Gå til innhold

Kommentar: Hjelp, jeg elsker Microsoft (X360)


Anbefalte innlegg

Når det gjelder dette med kundeservice så tror jeg det er mange som kunne trengt seg en rask tur i opplæring hva som utgjør god kundeservice.

 

Nå har jeg ikke noe stor erfaring med Microsofts kundeservice men heller med andre typer kundeservice.

 

F.eks kundeservicen til Tele 2 står i dag som den værste kundeservicen jeg har vært borti. Ut fra rundt 20 samtaler med dem var bare 2 av dem semi hyggelig i andre enden, de resterende tok det nesten personelig når jeg klaget på leveringen av tjenester via dere abonemang (SMS fungerte ikke).

 

Jobber selv i service bransjen, nærmere bestemt hotell, og opplever en drøss av klager i løpet av året. Noe er ikke noe særlig reell, andre er det, men det de har til felles er at kunden har noe den vil klage på. Om det er reelt eller ikke så mener jeg at man må respektere den som klager, opptre høflig og høre hva de har å si. Det mener jeg er esensen i god kundeservice. God gammeldags respekt.

 

Nei god service er ikke god å finne, den er innmari vanskelig å finne.

 

Når det gjelder dette Microsoft hatet, når det kommer til konsollmessig tror jeg mange "hater" microsoft fordi de faktisk føler dem som en trussel mot deres kjære enhet for, beklager at tær nå bli moset, men jeg føler at majoriteten av hatere er medlemmer av SDF (Sony defense force) for det de "klager" på med Microsoft er så ureelt som det lar seg gjøre, f.eks et av deres "store" argumenter er at Microsoft tar seg betalt for online tjeneste (med stor vekt å at Sony gir deg dette "gratis").

 

Personelig har jeg ingen ting mot MS annet enn at de har drevet litt skittent spill med tanke på utnytelse av deres markedsposisjon med tanke på OS.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Harley Quinn

Enig med at microsoft har en fantastisk kundeservice. De var alltid kjape, alltid høflige i telefonen og hjalp fortest mulig. De fleste som kom til butikken min å klage var de som hadde ringt kundeservice som mente at de tok feil. Som damen som kjeftet på meg i over en halvtime om hva som var feil og jeg plugget i maskinen og den sa ifra om at en ledning satt for dårlig, jeg dyttet i alle ledningene skikkelig og ta-da så funket maskinen igjen :whistle:

 

I forhold til sony som bruke 3-4 mnd.. De fikk masse sinte telefoner fra kunder i butikken min hehe..

Lenke til kommentar

Kjører selv Linux på alle PC-ene mine. Dette gjør jeg rett og slett fordi jeg synes det er mye bedre enn Windows. Det at jeg foretrekker Linux gjør også at jeg misliker enkelte sider med MS. De ødelegger for meg på flere områder, blant annet de tidligere nevnte filformatene. Jeg eier derimot en 360. Noe jeg har gjort i noen måneder nå. Er storfornøyd med den! Jeg liker den utvilsomt MYE bedre enn den ikke engang tilkoblede og nedstøvede Wii-en som står i stua. Jeg tror sannelig jeg liker den bedre enn PS3-en min som spillkonsoll også. Skal sies at jeg er litt bekymret for det tilsynelatende elendige 360-året 2009, men vi får se hva som skjer. Synes uansett det er betryggende å lese artikkelforfatters gode erfaringer med MS sin 360-support. En morsom og spenstig artikkel i en tid der det utvilsomt er "inn" å mislike MS.

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Ble nesten litt trist av å lese denne saken, skulle ønske min erfaring med Nordisk Film (PS3) ble slik. Sendte min PS3 60Gb på service, 2mnd senere fikk jeg tilbake en 80Gb uten bakoverkompabilitet. Både tok det kjedelig lang tid, jeg fikk ikke beskjed om hva som skjedde - og, når maskinen endelig kom fram, var det en dårligere en hva jeg leverte.

 

*Applaus*

Lenke til kommentar

Som Dotter sa, så er det nok ikke rom for arroganse med en så sterk konkurranse :no: .

Mange sier at Xbox suger, for de har PS3, og andre sier at PS3 suger, fordi de har Xbox.

Personlig båre foretrekker jeg (og har) en PS3, fordi at jeg synes dette er den beste konsollen (foreløpig i alle fall).

Jeg driter i fanboys og den såkalte "konsollkrigen." Xbox er en konkurransedyktig og bra konsoll, spesielt med tanke på hvor mye lengre Sony har holdt på med konsoller, til sammenligning med Microsoft.

Kanskje Microsoft går forbi Sony og deres Playstation en gang.

 

Jeg har aldri hatt en Xbox før, og jeg har heller ikke hatt noen problemer med andre produkter fra Microsoft så kundeservicen deres vet jeg ikke noe om.

 

-Thomas.

Lenke til kommentar

Jeg er en stor tilhenger av Linux, men ser at Microsoft ikke er en så ille bedrift som mange skal ha det til. For det første så lager de et operativsystem som man kan installere lovlig på hvilken som helst x86 maskin. Mens Apple, som er en bedrift jeg virkelig hater, der må man faktisk kjøpe maskinvare fra Apple for å få brukt deres operativsystem lovlig!

 

Xbox360 er dessuten mye billigere enn PS3. Jeg tror det er veldig sunt for Sony at MS er inne i dette gamet. Vi får konkurranse, noe som uten tvil er positivt for markedet.

 

En ting er iallfall sikkert. Jeg er villig til å betale for MS sine produkter da de faktisk er villige til å følge den norske lov. Apple kommer jeg aldri til å gi en krone!

Lenke til kommentar

I motsetning til ekstremt mange andre selskap har microsoft lurt og kødda med så mange kunder at det bare skulle mangle.....

Og det med ny xbox, altså det er kjent at microsoft sine første xbox360er var dårlige.

Det er jo en ekstrem mengde med 360er som bare har sluttet å fungere. De kunne ikke unngå det.

Pluss de er en av verdens rikeste selskap, de kommer ikke akkurat til å gå konk hvis de gir ut noen ekstra 360er pga av noe som er deres feil.

Viser egentlig bare hvor grådige de er, blåser i om produktet er ferdig.

Men de er ikke så gale så folk skal ha det til, men jeg må si meg sterkt uenig at microsoft er mer kundeorienterte enn pengeorienterte...

Lenke til kommentar

Det er ikke mye krangling med å få sendt inn en gåen konsoll. En kompis av meg har nå sendt sin inn to ganger etter at den fikk RROD, og den var like herpa hver gang han fikk den tilbake. Nå på tredje forsøk har ikke DHL kommet og hentet den, til tross for lovord over telefon. Det er mulig du har blitt frelst, men jeg holder fortsatt en knapp på at microsoft er en søppelgjeng.

Lenke til kommentar

Flame on.

 

I likhet med SDFere, så finnes det MDFere.

 

Hva karakteristerer en MDFer?

I møte med konstruktive klager på microsoft, så istedenfor for akseptere disse som reelle.

(hvem synes egentlig det er greit å betale for noe som burde være gratis? MDFere)

-hevde at det er "in" å hate microsoft

-hevde at de som har klager på microsoft, er SDFere

-skyve fokuset over på et annet firma (Sony)

 

(Bytter man ut microsoft med sony, så får man en SDFer - med unntaket at de synes at det ikke er greit å betale for noe som burde være gratis) ;)

Lenke til kommentar

Personlig er jeg ikke den som har mye godt og si om MS. Men når det gjelder kundeservice, spesielt når det gjelder X360'en. Ringte dem og forklarte problemet og 3-5min senere var samtalen ferdig og en eller to dager senere var mannen på døra, hjalp meg fylle ut skjemaet og forklarte hva han tregnte, også vinket jeg farvel til boksen. Etter en uke, eller no sånt (det var hvertfall ikke lenge), ble jeg oppringt av en DHL mann som hadde den hyggelige meldingen om at maskinen var tilbake. Jeg var ikke hjemme, så han tilbydde seg og levere den på jobben (kjempe god service synes jeg). Har siden ikke opplevd noen problemer med maskinen.

 

Har vært i kontakt med MS kundeservice fire ganger. En gang pga X360 RRoD og tre ganger pga den fullstendig idiotiske aktiverings greia i XP (som tydeligvis har blitt brukt for mange ganger iløpet av alle årene :roll: ). To av gangene varte samtalen i et par min før jeg fikk en kode for og aktivere MS (ingen problemer)... Men en gang endte jeg opp med en udugelig, inkompatibel idiot som hadde fortjent en omgang juling. Beskjeden han hadde og gi meg var at jeg trengte og kjøpe en ny MS lisens da den jeg nå prøvde og bruke var oppbrukt. Etter mye frem og tilbake kom jeg ikke lenger da han sto på sitt. Endte med at jeg ble skikkelig forbannet og la på. Deretter ringte jeg opp en gang til og møtte en hyggelig dame som hjalp meg.

 

Alt i alt, ufra mine egne erfaringer har jeg ingen negative kommentarer om deres kundeservice (bortsett fra han ene idioten). En negativ erfaring veies opp av de andre jeg har vært i kontakt med. Samtalene går raskt og dem gir deg hjelpen du trenger.

 

Må også inrømme konsollen dems (bortsett fra den berømte RRoD) er utrolig bra. Live er også utrolig genialt. Samtidig som dem har et veldig bra utvalg av spill. Xbox og X360 er, etter min mening, det beste som noen gang har kommet ut fra det firmaet.

 

Men dette betyr ikke at jeg elsker MS. Bare så det er sagt. Men selv MS fortjener positiv kritikk når det er fortjent.

 

Bare for og avlive det evt spørsmålet. XP cden er original, overtatt eierskapet av en i svigerfamilien.

Lenke til kommentar
Flame on.

 

I likhet med SDFere, så finnes det MDFere.

 

Hva karakteristerer en MDFer?

I møte med konstruktive klager på microsoft, så istedenfor for akseptere disse som reelle.

(hvem synes egentlig det er greit å betale for noe som burde være gratis? MDFere)

-hevde at det er "in" å hate microsoft

-hevde at de som har klager på microsoft, er SDFere

-skyve fokuset over på et annet firma (Sony)

 

(Bytter man ut microsoft med sony, så får man en SDFer - med unntaket at de synes at det ikke er greit å betale for noe som burde være gratis) ;)

 

Best spill på xbox for tiden. når dette skifter, skifter jeg også. enkelt og greit.

Lenke til kommentar

Selv om jeg foretrekker min PS3 over Xbox 360, så har jeg i grunn ingen formening om Sony som selskap. Jeg vet ikke hvordan deres kundeservice er og jeg håper jeg slipper å finne ut (bank i bordet).

 

Jeg foretrekker PS3 fordi jeg synes den har de beste mulighetene for mitt bruk og fremstår som et mer gjennomført produkt. Nå er jo Sony en produsent av harde produkter først og fremst, der MS tradisjonelt har produsert software, så det skulle kanskje bare mangle og som også har vist seg i xbox360 sin elendige driftsikkerhet de første årene.

 

Jeg vil dog poengtere at min Xbox (gamle modellen) er noe av den beste investeringen jeg har gjort på underholdingsfronten til jeg kjøpte PS3. Jeg kjøpte i sin tid min gamle xbox ferdig modda med en 120gb hardisk. Denne ble flittig brukt til å streame video og musikkmateriale. Ble først degradert da min PS3 tok over disse oppgavene.

 

Jeg vil og si at jeg verdsetter forretningsmodellen til Sony bedre, med at de har laget et mye mer åpent produkt enn Xbox er. Tenker da på mulighet for å bruke tredjeparts produkter. Det være seg hardisker, linux osv.

Men merkelig nok, så har jeg en annen oppfatting av Sony når det kommer til PSP som jeg også har. Her jobber de febrilsk med oppdateringer for å motarbeide de som lager custom firmware. :hmm:

Endret av langtongting
Lenke til kommentar

Dette må være en idiotisk tråd, du skryter til Microsoft fordi de respekter kundene men du har vel ikke tenkt på at konsollen din gikk i stykker fordi den var dårlig satt sammen av Microsoft.

 

De har kun brukt deler som var billigst uten noen form for kvalitet, jeg vil heller ha en Playstation 3 fra Sony som holder hele tiden men som har elendig kundestøtte, enn en Xbox 360 som det konstant er noe feil med, men som har god kundestøtte. Vis konsollen din holder så trenger du ikke noe kundestøtte.

 

Dessuten så er det ikke Microsoft som kommer å henter konsollen din det er DHL og det er de som sender og bringer den. Og grunnen til at Microsoft ikke stiller deg noen spørsmål er jo kun fordi at dem vet hvor dårlig konsollen er bygd opp.

 

Jeg elsker Xboxen min, men jeg hater Microsoft, og ettersom at xboxen min ble ødelagt for tredje gang er det en grunn til at det ligger en helt ny Playstation 3 under juletreet denne julen.

 

Fuck Microsoft!

Lenke til kommentar
Jeg er veldig glad for at Sony med PS3 og også PS2 ga deg valget å sette inn hvilken som helst harddisk du kjøper selv. Har montert en 320GB i min PS3.

 

Det er hårreisende at man må betale 1400,- for å få en 120GB harddisk til Xbox360. Jeg ga 565,- for min 320GB for en stund siden til PS3.

 

Du ga sikkert omtrent det samme for harddisken som følger med i PS3 også. Så du har betalt det samme uansett, rundt 1200kr. En ting til, de aller, aller fleste klarer seg fint uten 120gb harddisk.

Endret av MagnarP
Lenke til kommentar
Microsoft lager Visual Studio og gir det bort gratis til studenter. For det så er jeg evig takknemelig!

Det Microsoft gjør med MSDN ovenfor studenter er veldig bra! Her får man gratis tilgang på så og si all Microsft programvare, det både være operativsystemer, utviklingsprogrammer mm. (bortsett fra Office), på en veldig enkel måte. Gleder meg til Windows 7 dukker opp i lista over nedlastbare produkter. :) Her har mange av konkurrentene mye å lære.

 

Og med Xbox 360 presser de også brukerne til å bruke DERES egne tilbehørsartikler. Kunne kommet med så maaange utrolige grunner til å "hate" microsoft. De har kompetanse og kapital til å lage et bra OS, men de lanserer et produkt som av visse sider ble kåret til årets dårligste produkt, og allikevel presser de det på forbrukerne.

 

Jeg er ingen microsoft-hater, men jeg liker bedre de to største rivalene deres innen konsoll- og OS-krigen. Er forresten også i mot den trenden at det er kult å hate microsoft.

Sier du som er Applebruker? :p Nå er vel strengt tatt Apple en god del værre enn Microsoft angående det der.

 

Angående konsollene som blir ødelagt. Folk tenker kanskje ikke over at det ikke er MS som står for produksjonen av de forskjellige komponentene. Selv om MS sitt navn står på boksen, behøver det jo ikke være deres skyld fordi en av komponentleverandørene har gjørt en feil. MS kunne sikkert brukt mer tid på testing før de lanserte XBOX, men da ville de igjen tapt mange penger. Det er uansett bra MS har tatt tak i problemet, selv om ikke alle opplever like god kundeservice, noe som jo er synd. Jeg syns heller ikke det er riktig av MS å ta betalt for Live, eller å bruke proprietært tilleggsutstyr. Her er Sony bedre. Spillopplevelsen syns jeg blir den samme stort sett på en XBOX kontra PS. Eneste er det tidlige utgavene av XBOX som bråker så vanvittig mye.. :p

 

Jeg er veldig glad for at Sony med PS3 og også PS2 ga deg valget å sette inn hvilken som helst harddisk du kjøper selv. Har montert en 320GB i min PS3.

 

Det er hårreisende at man må betale 1400,- for å få en 120GB harddisk til Xbox360. Jeg ga 565,- for min 320GB for en stund siden til PS3.

 

Du ga sikkert omtrent det samme for harddisken som følger med i PS3 også. Så du har betalt det samme uansett, rundt 1200kr. En ting til, de aller, aller fleste klarer seg fint uten 120gb harddisk.

Det er sikkert mange som gjør det, men det er sikkert mange som ikke ønsker å ha drøssevis med bokser under tv'en. PS kan på mange måter være både en multimedia- og blu-rayspiller samt spillkonsoll. Laster man i tillegg ned en del spill forsvinner det jo fort mye diskplass.

Endret av >Jonas<
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...