Gå til innhold

Release datoer og STEAM


Anbefalte innlegg

Det er fire spill jeg ønsker meg nå, og kun to av dem er å finne på Steam. Jeg liker Steam svært godt, ettersom jeg slipper CD/DVD, og jeg kan legge det inn når som helst/hvor som helst.

Da Farcry 2 kom ut, så var det kun trailere å finne på Steam, så jeg kjøpte det over disk her i Norge. Så ser jeg jo nå at det faktisk har kommet inn på Steam. Aner ikke hvor lang tid det tok, men jeg fant ingen info om når de kom til å slippe det, derfor handlet jeg det over disk istedenfor.

Nå er det to nye spill som jeg lurer på hvorfor Steam ikke har lagt inn i listene sine enda. Det ene spillet har de i det minste lagt ut trailer på, så det tyder da på at noe er i gjære.

 

Spillene det gjelder er:

 

1: Chronicles Of Riddick - Assault On Dark Athena

2: Prince Of Persia (Trailer ute)

 

Så da er mitt/mine spørsmål som følger: Hvor finner man info om Steam sine release datoer, og eventuelt hvilke spill de planlegger å selge ?

Og så lurer jeg såklart på om noen helt sikkert vet om de to spillene jeg har skrevet ned, kommer ut på Steam ? (PS: Ja, jeg vet at release er imorgen på Prince Of Persia)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

egentlig veldig enkelt å finne ut av, Steam har avtaler med visse utgivere som THQ, Activision, Eidos m.m, Hvis ikke spillet blir utgitt av de som står lista som publisher catalogs, så kan du nesten regne med at det ikke kommer til steam med mindre det blir stelt i stand særavtaler. Men omtrent alt av store titler utenom EA (EA Store) spill kommer på steam.

 

Ser de har endel content fra Prince of Persia på steam hvis du søker, så du kan nok regne med at de kommer på steam før eller seinere. Riddick derimot så det rimelig dårlig ut for.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...