Gå til innhold

Dopingfritt i sykkelsporten


kterjesen

Anbefalte innlegg

http://www.sykling.no/t2.asp?p=23943&x=1&a=239188

 

http://www.antidoping.no/t2.asp?p=39504&x=1&a=239247

 

 

Det er en sann glede å se att NCF- er Norges første (med andre ord; foreløpig eneste) dopingfrie særforbund.

 

I teorien vil jo dette si at sykling er Norges reneste idrett. Håper dette sprer seg slik at vi får ett 100% dopingfritt sykkelmiljø. Ikke bare i Norge og skandinavia, men også i Europa (om enn ikke verden).... Men det er jo lov å håpe da....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Desverre er også jeg litt i tvil om dette stemmer... men det jeg vet (etter å ha pratet med internasjonale UCI kommissærer og doping kommissærer er att innen internasjonal sykkelspport er Norge (og skandinvaia forøvrig) den "reneste" delen av verden (av de nasjonene som deltar opå inrenasjonale sykkelritt

 

Så det er iallefall en begynnelse

 

 

(NB: touren (leTour de France) 2008 var IKKE et internasjonalt sykkelritt)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Eller er det bare antidoping norge som er veldig dårlige til å teste? Sitter litt og venter på at en av våre idrettshelter skal bli tatt (gjelder generelt idretten i Norge).

 

Men er det faktisk sånn at Norge er så dopingfritt som det ser ut som, er det bare vannvittig bra! Men har dessverre min tvil.

 

De er flinke til å teste utøvere i Norge. Det har jeg god erfaring fra selv som aktiv rytter. Første gangen jeg ble testet kom tre dopingjegere hjem til meg på døra... Da var jeg 15-16 år gammel og ikke best i klassen.. hehe...ble litt skremt da gitt :!: Senere ble jeg testet mange ganger i løpet av året i de fleste land jeg syklet i.

 

En gang jeg ble testet i utlandet hadde norske dopingjegere brukt en halv uke på å finne stedet vi leide..hehe..

 

Det eneste jeg ikke likte var at jeg ikke alltid mottok resultatene av alle testene i etterkant, eller informasjon om hvilket forbund som egentlig testet meg..

 

Det som er synd er at mange land nedover i Europa ikke ser så hardt på doping som vi gjør i norden. Det virker nesten som om det er greit så lenge man ikke blir tatt for mange jeg har blitt kjent med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...