Gå til innhold

Team Fortress 2 - Snakketråd.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trodde Spysicle egentlig bare var noe novelty-derp. Etter å ha brukt den en del har jeg funnet ut at det er den eneste kniven jeg faktisk liker å bruke med Dead Ringer. Litt upraktisk at folk ser hvor man dreper folk, men silent-killer gjør det ganske enkelt å drepe congalinjer av medics og heavies. Utrolig digg å bli fireproof i et par sekunder, har enda ikke blitt vant til at jeg ikke kan bruke kniven min i 15 sekunder.

Lenke til kommentar

Jeg klarer meg ikke uten Your Eternal Reward kombinert med Dead Ringer. Å ikke kunne disguise er litt tricky av og til, men som regel er det nok av kriker og kroker man kan gjemme seg bak, og bonusen ved instant disguise er stor - særlig ved Engineers og Medics som ikke helt følger med.

Lenke til kommentar

hvor er gode gamle team fotress blitt av? spillet er helt ødelagt.

 

Tja, jeg syns nå det er bedre enn noen gang før. Uvant å hoppe rett inn i fra gamle dager sannsynligvis, men når du blir vant til det vil du nok se at klassen du liker best har fått en ny spillestil, det er langt flere brett å spille på og det er fortsatt fordømt godt balansert.

 

Var en tilfeldig fyr som la meg til for å prøve å scamme meg for kaninhatten min. Hvor mye er den verdt egentlig?

 

Personlig har jeg en regel om å ikke bytte bort ting jeg ikke kan få tilbake. Ettersom denne hatten ikke kan skaffes utenom trading, ville i hvert fall jeg tatt vare på den.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Earbuds? Er det spillets uoffisielle valuta?

 

Nei, men de hvite øreproppene er såpass mye verdt at enkelte regner ut i fra det. Spillet har ingen egen valuta. Selv skulle jeg gjerne hatt disse øreproppene, men får nok bare se langt etter dem. Kan også være interessert i hatten din om du kommer med et forslag ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...