Gå til innhold

Team Fortress 2 - Snakketråd.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann!

 

Du kan prøve disse serverne:

 

 

Hellfragger #1 Favourites - 81.166.125.20:21500

Hellfragger #2 Favourites - 81.166.125.39:21100

 

Vi er blant norges største spillportaler og har også spillservere innen Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, CSS og Team Fortress 2. Og vi har ukentlige spillkvelder med konkurranser med mere.

 

www.hellfragger.no

Lenke til kommentar

Jeg har gjort en blemme, ettersom jeg satt og lekte litt med crafting av ting og tang her en sen kveld, men jeg har vel nå skjønt at man bør vite akkurat hva man ønsker før man starter.

jeg har hvertfall craftet bort den klokka til spy med 100% regenerate, hvilket jeg jo vil ha. Enkelte sier at den bare er borte vekk nå, men jeg kan crafte sammen flere andre ting for så å få den tilbake. Saken er vel bare at jeg helst vil slippe å kaste bort mer ting jeg vil ha i spillet.

Er det mulig å bare spille videre som vanlig, så dukker den opp igjen en eller annen gang, slik jeg fikk den første gangen ?

 

Har ordnet meg samtlige achievements nå, uten at det hjalp nevneverdig. Savner den klokka...

Lenke til kommentar

Det der er jo bare patetisk. Å skaffe seg achievments er jo halve moroa med å spille public. Du trenger dessuten bare halvparten av dem for å få alle våpnene, og de fleste er langt i fra vanskelige. Dessuten behøver du ikke nye våpen for å være spille bra. I de fleste tilfeller vi jeg faktisk si at opplåste våpen er dårligere enn de du starter med, men hvis du har spilt en stund med en klasse er det morsomt med litt forandring.

Lenke til kommentar

Det er ikke patetisk. Saken er at om alle får alt samtidig, så har alle like forutsetninger, så slipper man at en fersking vralter rundt med en storm av demomen med store sverd rundt seg.

Samme greiene var det jo i BF2. Måtte jo spille millioner på timer bare for å komme til neste våpenunlock, og det blir bare for dumt.

Det skaper ubalanse i spillene, ettersom de som spiller mye, og som ofte er merkbart bedre enn menigmann, i tillegg får et lite overtak med valg av andre våpen/gadgets.

 

Det som dog er patetisk er Saigns.de serverne, hvor du må betale for å cheate, og da er det lov på deres servere. Har sett en del av de serverne, og det ødelegger spillet rett og slett.

Lenke til kommentar

En spade er en spade sies det...

 

BF2: Spille en gitt antall tid for å få oppgraderinger.

 

TF2: Spille en gitt antall tid for å få oppgraderinger.

 

Ser ikke helt forskjellen jeg. Trenger ikke kategorisere her, for det er nøyaktig det samme.

Spillutviklerne gjør det slik at spillerne skal spille mer og mer, kun for å oppnå enkelte ting, og ikke kun for moroa sin skyld, og at de kan ha en STOR hvilepute til en eller annen faktisk har klart alt sammen, hvor de så slenger inn nye ting.

 

Ingen som ser gulroten, den er rett foran øya deres :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...