Gå til innhold

Manchester United vs. Liverpool på Scotsman i Oslo, Lørdag 14.03


Sir Game

Anbefalte innlegg

Forumtreff for Røde Djelver!

 

Da var det på høy tid at noen av våre kjære forumhorer i United tråden endelig møtes og det til årets høydare i Premier Leauge. Med over tre mnd igjen til kick off, finnes det ingen unnskyldning for å ikke krysse av denne datoen på kalenderen alt nå og være fit for fight med gjengen på pub. Med Manchester United kamp, god mat, fyll og hor på menyen, ligger alt til rette for en fantastisk ettermiddag og påfølgene kveld. Allsang med Points og Game er også noe av underholdningen som er planlagt av undertegnede, men her gjenstår det fortsatt detaljer i forhandlingene før dette offentliggjøres. Det vil evt utsendes hjemmelekser, så alle kan lagsanger og ikke minst nedsettende tilrop om Liverpool.

 

For at det hele skal bli noe av og ikke bare tomprat, må vi nesten ha påmelding. Utrolig kjedelig for de som evt kommer langveisfra, om ingen møter opp. Derfor fører jeg opp de som er intressert i førsteposten, uten at det er binende pr. dags dato.

 

Et krav må vi ha og det er at man må ha fylt 18, ettersom det garantert vil være alkohol innvolvert, samt at det sansynligvis bærer ut på byen etter kamp.

 

Detaljer som møtested, klokkeslett, veibeskrivelse osv. kommer siden, dersom det er interesse for iniativet.

 

Påmeldte (Og intresserte) djevler:

 

The Game

Points

Wibatov

Lionel_Luthor

DJ_Dark

Nightkeeper

Geir M

niko_90

Krissttian

 

Liverpool supportere (barnebordet) :

OMartin

Endret av The Game
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
You do that L_L :) Jeg fører deg opp som intressert kompis :)

 

Pizza og pintes (pizza og points også :p) hører sammen

Pizza og Points hører sammen vettu Game.

 

Det dukker sikkert opp en hel haug med Pool folk også. Kan bli gøy om det blir no bråk. Da tar jeg og tar meg av pratinga, så kan The Game så ved siden av meg og vise biceps.

Endret av Points
Lenke til kommentar

ææ sorry DJ, mistolket innlegget ditt. Seff setter jeg deg på lista asap!

 

Jeg har faktisk jobbet som kokk Points, slå den!

 

Forresten, alle våre homoerotiske stunder har nok gjort sitt for å break the ice, for å sitere Spears. Oppfordrer også de litt sjenerte til å joine, da vi alle noe til felles, så det er alltids noe å preike om. Dessuten er det jo i en settning hvor man ikke trenger å snakke hele tida om man ikke vil det. De som heller ikke ønsker å ta turen på byen etterpå, må jo ikke det heller.

Endret av The Game
Lenke til kommentar

Har faktisk ikke laget pizza på jobb, men jeg er verdensmester i pytt i panne. Godkjent? Dessuten lager jeg frossenpizza nesten hver helg, så jeg har erfaringa. Pizza Mozzarella med ekstra ost, dressingsaus samt hjemmemekka kryddermix er min spesialitet.

Endret av The Game
Lenke til kommentar

Ikke hvis du vil beholde diverse lem.

 

Bare å møte opp, men jeg kan allerede nå garantere deg masse drittprat om laget ditt og supportere av denne mongoklubben. At det flyr potetgull, pommes frites ect over bordet er det nok også en mulighet for. Ta i såfall på deg klær som tåler litt skitt, for ketchup flekker vil det nok bli.

 

Men du er velkommen :) Modig av deg om du tørr, det står respekt av det. Skulle gjerne likt se Hewitt der, for fyfaen så han skulle få gjennomgått om United vinner. men jo flere fra forumet jo bedre, men jeg fører bare opp djevler i denne posten. Pool supporterne kan jo lage sitt eget treff, på samme plass og tid. Det hadde blitt morro det :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...