Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få henne ut av hodet?


Gjest mhelgestad

Anbefalte innlegg

Gjest usikker19

Hei, jeg har i 4 måneder bare holdt på med ei jente. jegg er 19 og hu er 16. Det har vært nokså seriøs roting mellom oss, (uten sex) faktisk. Jeg har sagt til henne at jeg ikke kunne tenkt meg ho som kjæreste, for ho er ikke til å stole på osv.

Vi bor i det samme lille bygdesamfunnet på vestlandet, og det blir liksom litt værre da å benytte "ute av syn, ute av sinn" ordtaket.

For, jeg bor, og går på skole i Bergen, og er veldig vant med å reise hjem i helgene. Og de gangene vi har "kuttet" all kontakt for en stund, har jeg endt opp med å savne kontakt med henne så mye, at jeg ikke har klart å tenke på annet. Og når våre felles kamerater kommer til byen igjen for å snakke om helga som var, blir altid hu nevnt i en eller annen sammenheng og hvis jeg reiser tilbake til kommunen, ender jeg som regel opp med å møte henne igjen. Og hver gang jeg hører, eller ser henne ender jeg opp med en veldig savn følelse. Så det har endt opp med at jeg har "gått tilbake" til henne, pga god roting, og mye pga jeg føler meg innelåst på et vis... Jeg vil bare absolutt ikke være sammen med ho, ho er verdens deiligste jente, men hjernen burde blitt skiftet ut. Det er derfor jeg også lurer på hvorfor jeg savner akkurat ho så mye? Er det egentlig bare generelt savn etter ei fast kjerring, så går det utover henne?

 

Burde jeg bare gå hele veien, få ho til sengs, og bare bli jævlig lei henne ?

Dere må gjerne spørre litt, det er sent på kvelden vet dere =) er ikke så flink til å formulere

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest usikker19
Jeg ville funnet meg ei ny. Det er den desidert beste måten å komme over noen på

 

Men hvis hun er den beste jeg kan få, og at jeg har andre muligheter, men de er ikke like gode...? det er noe med hun som trekker, men jeg vet faen ikke hva, og det irriterer

Lenke til kommentar
Kanskje utseendet som trekker?

 

Men er du ute etter et forhold, eller vil du bare ha ei å bange på en gang i blant? I så fall er vel hu midt i blinken?

 

utseendet er det som trekker hos hun, og jeg skulle ønske jeg kunne bange på ho uten følelser fra meg! Men det vil jeg ikke klare... tegn på at jeg trenger ei dame? Ikke forhold med henne, no way. Ho har brutt den "tilliten"

Lenke til kommentar
det er noe med hun som trekker, men jeg vet faen ikke hva, og det irriterer

Når du ikke vet hva med hun som trekker så er det ganske enkelt ikke hun som tiltrekker deg. Du er ikke forelsket i henne, men i følelsen av å være likt av en pen jente, og rote med henne.

Dessverre kobler du denne følelsen til henne, siden det er ho du gjør det med (og har sikkert ikke gjort det med andre på lenge?). Dermed er det ho som blir stående i huet ditt og gnage, og det er ikke lett å komme seg ut av.

 

Første steg til å få henne ut av huet er å ikke benytte deg av ting som gjør at du savner henne. Ikke hør på musikk som minner deg om henne, slett bilder av henne fra mobil/data/osv, slett gamle søte meldinger, osv

 

Er det like ille etter et par uker bør du finne noen og prate med. Jeg har mista mange følelser fordi jeg har klart å prata det ut av meg. Få tak i en kompis eller venninne du vet du kan stole på og prat ut (foreslår kompis siden dem setter seg lettere i din situasjon og tankegang). Trenger ikke være en av bestevennene dine, det føles ofte pinlig, men bare en kamerat av et eller annet slag

 

Om det er like ille etter det så er det kanskje et hint til at du innerst inne har du sinnsykt lyst på henne. Hjelper dem forrige punktene og du merker det begynner og roe seg, så finn deg et nytt mål, da med større hjerne. Dette er egentlig for å fase ut den gamle forelskelsen, så du trenger ikke inngå noe seriøst forhold med henne. Det er uansett mye vanskeligere å få følelser for ei ny når du allerede har følelser for ei annen. Viktigste er at du får litt god kontakt med ei annen jente, sånn at du lærer deg at det finnes vel så bra alternativer.

 

Lykke til :)

Endret av Demantios
Lenke til kommentar

Høres hvertfall ut som du er litt betatt av henne. Om du fortsetter å omgås henne vil de følelsene kanskje bare bli forsterket, og det er uheldig når hun er, som du sier, ikke til å stole på. Da må du gjennom mye smerte. Det beste som kan skje om du fortsetter med hun er at du får poke hun i hullet, så bare drit resten. Driter du i hun finner du etterhvert en annen du kan poke, som kanskje har begge deler, utseende og hjerne. Er hun en tøs ville ikke jeg gitt henne oppmerksomhet, det er akkurat det som forer hun.

Lenke til kommentar
Gjest usikker19

Jeg takker for kjempe god respons og gode tips om hvordan jeg skal klare å komme meg videre på best mulig måte.

Og takk for at du setter deg såpass mye inn i saken ved å bruke så effort i et langt innlegg Demantios :)

 

Jeg håper selv på at jeg kan holde litt casual på med hun i helgene, og bli "lei" mens jeg har sex. Og samtidig møter ei som er bedre... Årh, det hadde vært bra!

Lenke til kommentar
Gjest usikker19
Hvis hun er interessert burde du i alle fall fått til en FB-løsning.

 

Men hva er det som er galt i toppen med henne siden hun logisk sett er uaktuell som dama di?

 

Hun har bare mistet tilliten min, helt. Det ser jeg på som viktig...

Lenke til kommentar

Er i samme situasjon som deg, så jeg føler med deg.

 

Hadde min første kjæreste for et par måneder siden. Vi var vel ikke sammen mer enn 1 måned. Slo opp, for hu var lissom mer intressert i å herje og leie hand med venninna når vi var ute. Og viske til venninna, veldig modent gjort når du er 15 år. Det er vel sånn du har slutta med for lengst da. Men så fort vi var aleina så kunne vi leie hverandre og alt det der.

Jeg spurte hvorfor hun viska så mye til venninna, å lo. Men det hadde hun ikke noe godt svar på. Bare så det er sagt så var det ikke noe om meg! Da begynner jeg å lure hvorfor hun måtte viske, istedenfor å prate vanlig??

 

Jeg er 17 år. Pratet med henne på msn igår, for første gang etter jeg slo opp. Klarer lissom ikke å få henne ut av hode. Tenker på hun hver uke. Også når jeg hører noen sanger, så kommer hun i tankene mine.

Lenke til kommentar

Dessverre er det bare slik det er. Det kan gå lang tid før du blir ferdig med hun, men bruk det til noe positivt. Jeg sliter selv med å glemme en, jeg bruker det som en motivator for det jeg vil oppnå. Av og til hjelper det meg å ta de siste repsene på trening eller å satse på noe jeg er usikker på om jeg tør. Når du er tilfreds med tingenes tilstand slutter du å lete etter nye muligheter.

Endret av stakan
Lenke til kommentar
Gjest usikker19
Ja, du har rett. Men det er lissom ikke sånn at jeg tenker på hun på skolen, eller når jeg er med venner og gutter, for da har jeg det moro. Er når jeg setter meg ned på feks pc`en, å får se bilder og slikt på facebook/nettby, og msn. Er da savnet kommer.. :/

 

Jeg kjenner meg så igjen der. Bare at jeg tenker på henne på skolen, og det går utover skolearbeidet mitt, og de gøye dialogene jeg pleide å ha med klassekamerater. Og når jeg kommer hjem og sjekker facebook osv, eller hører andre fortelle om hun, begynner savnet, kraftig :p

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Ooh, gammel tråd, men jeg vil bare komme med ett tips om du fortsatt sliter, eller til andre som er i samme situasjon:

Gi faen i henne(vet det ikke er lett, men prøv), si til deg selv at du er altfor god for henne, og at det er hennes, ikke ditt tap at det ikke blir noe av;)

Selvtillit er roten til alt godt, og er noe jeg selv jobber med om dagen. Ikke lett, men litt etter litt vil det komme;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...