Gå til innhold

Parkeringsbot- ikke synlig billett


Bassibi

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg ønsker å høre hva dere mener /vet om dette.

På jobb har vi kommunal parkering, selv om det trekkes av lønn automatisk for å få et "1års billett" eller en lapp som ligger v bilruta. Her en dag da jeg var ferdig på jobb, oppdaget jeg en parkerings-ileggelse lå på ruta og at parkeringsbeviset har falt i dørken på bilen. Bilder er tatt av betjent står det videre..

 

Beløpet står til 500,- kroner. Er ikke problem å få den betalt, men synes det er je*** ergelig at man allerede betaler i dyre dommer for å ha parkeringen. Også skal man itillegg få bøter av uhell. :hrm:

 

Er dette noe å klage på i det hele tatt?

 

Ref: Forskrift om offentlig parkeringsregulering og parkeringsgebyr:

 

"..Er kvitteringen ikke plassert godt synlig, eller er det oppgitt feil tid ved parkering i område eller på plasser der det er bestemt at fører av kjøretøyet selv skal oppgi tid for parkering ved gjennomhulling eller merking av kvittering eller lignende, kan det også ilegges tilleggsavgift"

"..Tilleggsavgiften er kr 300,-."

 

Allefall er beløpet i ileggelsen galt, men ville helst ha sett at alt ble annulert da jeg har "beviset" for at jeg har jo betalt parkering.

 

Forhånd takk for tips :roll:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kan litt om dette, selv om jeg ikke jobber verken i stat eller kommune. det er desverre slik at du må betale den boten. det er fordi du ikke hadde syndlig billett. om du i ettertid går opp til de og viser et skriv som beviser hva du sier hjelper ikke det stort. du har vært litt uheldig at beviset ditt hadde lagt seg på gulvet, men det hjelper deg ikke.

 

At det er ergelig er en annen ting, og jeg kan være enig med deg der. Det er nok flere grunner til at det er slik, og en av dem er jo at hvis jeg fikk bot, og etterpå gikk opp med en gyldig billett som var en annen sin så kunne jeg jo kommet meg unna hvis reglene var annerledes.

 

At du har fast parkering og betalt via lønn stiller jo saken en smule annerledes, men ikke nok til at du slipper den boten. ser du spør om det er vits å høre med dem, og joda det kan ikek skade. jeg ville lagt ved en kopi av bevis, og sendt det pr post, men etter at du har betalt boten, og ligger ved kopi av kvittering for det også. slik lager du litt velvilje hos dem. håper dette var til itt hjelp.

Lenke til kommentar

jeg kjenner noen som jobber med søknader om firtakelse av slikt.

de som har kvitering eller annet bevis for at de har betalt slipper oftest å betale, ihvertfall til kommune.

så det er absolutt ett godt håp.

 

og til dere som lurer, nei, jeg betaler aldri parkerings-bøter fra kommunen :p

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Har selv fått bot på jobben, etter at parkeringsbeviset hadde falt/blåst ned på gulvet da jeg forlot bilen. Dette var på parkeringsplass eiet av arbeidsgiver. Bare å betale....

Lenke til kommentar

Antageligvis står det et skilt på parkeringsplassen med parkeringsbestemmelser.

I parkeringsbestemmelsene er det en paragraf som sier at du ved å parkere der, har lest og godtar parkeringsbestemmelsene, og en av disse er i 99% av tilfellene at "parkeringsbillett skal ligge godt synlig", så i utgangspunktet nytter det ikke å klage samme hvor mye parkeringsbevis du har.

Min erfaring er at trafikketaten er mer fornuftige å ha med å gjøre enn private parkeringsselskaper, så det kan nok godt hende du har flaks og får medhold i en klage.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...