Gå til innhold

Spillheadsett - hva anbefales til en relativt lav pris?


rublings

Anbefalte innlegg

Så var det jul igjen snart da, og gavene skal handles inn. Har veldig lyst å kjøpe et spillheadsett til min bror, som fyller 13 år 11. desember som en slags kombinert bursdag/julegave. Jeg tror ikke jeg kan strekke meg lengre enn til rundt 6-700. Så da kommer kriteriene da.

 

- Max 6-700 kr

- Bra til å spille med (Han spiller en del Counter Strike så han må høre hvor folka kommer fra og sånn :p ).

- Ikke være helt forferdelig stygge.

- Helst kunne kjøpes i butikk, men kan til nød gå på nettet.

- Ikke være umulig å spille musikk med heller, da han ikke har pc-høyttalere.

 

Kan forøvrig nevne at broderen spiller i dag med et slikt headsett, med ødelagte ledninger og lyd bare på en side. Det sier vel litt om at det meste vil bli en god forbedring. Håper dere har peiling på dette her for det har ikke jeg. Har sett litt på SteelSeries 5H v2, men om dette er sløkket så stoler jeg selvsagt på dere ;)

 

Takker for all hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bruker selv Creatice fatal1ty, fungerer helt greit til både gaming og musikk. Finnes sikkert bedre headsett, men til under 400 spenn er fatal1ty kjempegreit. Kommer med mic og volumkontroll + lanbag hvis han skal ta med seg headsettet en plass. Jeg vil ikke si at det ser spesielt stygt ut, men jeg vil ikke anbefale å bruke det til mp3-spiller ettersom det ser rimelig stort ut på hodet når man har det på.

 

Creative Fatal1ty

 

De greiene han bruker nå er utrolig dårlige, og fungerer latterlig dårlig til gaming. Tro meg, har et par selv. Skullcandy er for det meste hype og utseende.

Lenke til kommentar
De greiene han bruker nå er utrolig dårlige, og fungerer latterlig dårlig til gaming. Tro meg, har et par selv. Skullcandy er for det meste hype og utseende.

 

Jeg vet de er dårlige, og det at de er ødelagt gjør ikke det bedre akuratt. Akuratt det skullcandy headsettet han har er verken hypet eller spesielt pent, så alt i alt så er det bare drit :p Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe tastatur til han, men så kjøpte han seg nettopp en XPS-laptop til å spille på, og da føler jeg det blir litt liten vits. Han spiller med en rimelig god musematte, og en G9 mus så han mangler egentlig bare et bra headsett.

 

Slik det ser ut nå så blir det nok et 5H v2 headsett, da jeg kan kjøpe det på teknikk magasinet og slipper frakt og ventetid pga posten i juletider. Koster 640kr, så er ikke så gale syns jeg. Hvis noen har noen forslag tar jeg gjerne i mot de, men det begynner å småhaste nå. Takker for all hjelp. Tenker meg det blir en fornøyd 13åring i huset i juletider :)

 

Mvh Rublings

 

Edit: Da har jeg sett på hjemmsiden til teknikmagasinet og har kommet til sidde alternativene som dere kan få lov til å uttale dere om :)

 

Razer Piranha

SteelSeries 5H v2

IceMat Siberia

Creative Fatal1ty Gaming Headsett

Koss SB45

 

Hva syns dere?

Endret av rublings
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...