Gå til innhold

Kjekk ung mann søker søt brukervennlig.. mobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei :)

 

Nå er det nok av den gode gamle, som jeg blir lei av, bare tull med den. Liker litt "teknologsike" telefoner, altså noe som ikke kom ut for 10 år siden :)

 

Titta litt på http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=351522 Lekkert design, hva tykkar dere om den? Andre forslag?

 

Legger mest vekt på musikk.

 

 

Fin tlf det der =) liger knappene også =) og designet

Endret av Zarcaz
Lenke til kommentar

W760 er kanon! Har GPS, og det følger med en herlig bæreveske med innebygget høyttaler. Ellers er det egentlig ikke så mye som skiller den fra W595, som i tillegg har dobbelt så stor medfølgende minnebrikke i salgspakken. Begge er gode telefoner, og W760 er best av disse, men litt avhengig av behovet ditt, tror jeg W595 er et bedre kjøp.

 

edit: ja, som du nevner så er knappene konge på W760, sannsynligvis de beste Sony Ericsson-knappene på markedet i dag. Det er et stort pluss, men likevel ser jeg generelt W595 som et bedre kjøp for de fleste.

 

Jeg legger her hovedsaklig pris og forskjell i funksjonalitet, tilbehør og utforming til grunn for påstanden min.

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Du skriver at du vil ha en teknologirik mobil. Jeg regner med at du da tenker på funksjoner som HSDPA (super-3G), GPS, wifi m.m, og en skjerm som gjør at du får nytte av det?

 

Videre i forhold til musikk, så vil jeg sterkt anbefale deg en telefon som har innebygget 3,5 mm jack-utgang for lyd. Da slipper du å drasse med deg en overgang til enhver tid som kan bli glemt eller mistet. Jeg gadd aldri å bruke telefonen min til musikk, radio og podcasts da jeg hadde en med proprietære tilkoblinger - nå har jeg fått telefon med 3,5 mm jack, og bruker den hele tiden til slikt. Det er mye mer lettvint, og anbefales sterkt. De fleste LG- og SE-modeller blir da utelukket, så hvis du foretrekker disse er kanskje jackutgangen et offer du er villig til å gjøre.

 

Videre har jeg lagt til grunn et minimum av batteritid og et OK kamera med autofokus, og kommer da til dette utvalget: http://tinyurl.com/6ydpec

 

Selv har jeg HTC Touch HD og er veldig fornøyd med den, men den er jo veldig dyr, og ligger mye høyere i pris enn W760i som du har sett på. De tre dyreste, dvs HD, SE Xperia og Samsung Innov8 er alle gode telefoner, men på grunn av prisen regner jeg med at Nokias N-serie er mest aktuelt for deg.

 

N78: http://www.amobil.no/artikler/nokia_n78/53784/konklusjon

N79: http://www.amobil.no/artikler/forsteinntrykk_nokia_n79/66112

N85: http://mobilen.no/wip4/review/test_nokia_n.../d.epl?id=34417

 

Sammenligning: https://prisguiden.no/vis_side_ved_si...lign=Sammenlign

 

Telefonene er, som du ser, lik på mange punkter. N85 kommer best ut totalt sett med større og bedre skjerm, best batteritid, medfølgende minnekort på 8 GB og dedikerte musikktaster. Likevel er N78 gjerne et bedre kjøp. Den gir teknologisk nesten like mye som N79 og N85, men koster under 2500 kr. Det er et strålende kjøp, som gir veldig mye for pengene.

 

Jeg ville ha gått for den eller N79 fremfor W760i i dette prissegmentet. W760i vinner på batteritid, mens N-telefonene vinner på skjerm og teknologi med wifi, integrert 3,5 mm jack, mer internminne, større minnekort, GPS-delen, FM-sender og ikke minst mye bedre kamera, både på stillbilder og video. Kameraet på W760i har verken autofokus eller kameralys.

 

 

(Frustrerende signatur du har, forresten. :p)

Endret av Peppep
Lenke til kommentar

Takk for svar, men jeg legger egentlig ikke mye vekt på GPS, 3g osv,

Men altså mange fine programmer, eller ting man kan gjøre som man f.eks ikke kan på en gammel siemens.

 

Som sagt, mest vekt på musikk :)

 

edit: Hva med å slå til på en skikkelig Iphone? det er jul folkens :xmas:

Endret av blaxtro
Lenke til kommentar

"Iphone" og "skikkelig" hører ikke sammen i samme setning.

 

Iphone er rævva på kamera. Iphone kan ikke sende sms. Iphone støtter kun enkelt typer headset, f.eks. Koss Portapro kan ikke brukes med Iphone uten egen overgang. Viktigst av alt: Iphone er et produkt fra Apple-konsernet, som generelt har gode produkter, men like fullt selger disse til en skyhøy pris, langt over hva som normalt ville vært ansett for akseptabelt, nettopp fordi det er merkevare og folk kan ikke kjøpe Apple fra andre produsenter enn Apple selv. I kort klartekst: Apple lager generelt ikke dårlige produkter, men det er svindyrt i forhold til hva du sitter igjen med.

 

Det var en smakebit, send pm for flere argumenter for å legge tanken om Iphone død :)

 

Ellers er HTC Touch HD som det nevnes over her, en særdeles god konkurrent til Iphone. For de av oss som klarer å se litt forbi merkevare-hypen, er det egentlig ikke en konkurrent i det hele tatt, siden den stiller i en helt annen klasse enn Iphone.

 

Alternativt kan du også se på Nokia N95. Det er en ganske stor telefon, og en gammel modell, men den har kanon skjerm og er skambra på musikk og kamera.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...