Gå til innhold

Tippeligaen 2009! [Status: Sesongslutt]


Latias

Anbefalte innlegg

Overspilling er hvertfall noe annet enn filming. Bergstrøm dyttet på Annan etter dommeren hadde blåst. Han har selv sagt at det klikket for han og han var redd for et rødt kort. Før dette skjedde ble Annan taklet såpass hardt at han måtte på sidelinja. Dette er ikke unnskyldning til å ligge å rulle på banen, men det er hvertfall bedre enn å filme slik at motspilleren får kort og forsøke å filme seg til straffer.

 

Annan har aldri vært så veldig opptatt av fair play og sånn. Men han får hvertfall jobben gjort.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Klagde i går over RBK mot Stabæk, og at det var for mye filming, vi kan bare glemme, det var en pinlig opplevelse på Stadion idag, Viking hadde sine som falt før taklingen var planlagt, mens jeg personlig var mest forbannet når Guastavinho filmer gang på gang. Han klarer ikke å slå passninger til medspillere, og velger istede og kaste seg. Håper Steinar Nilsen gir han en solid straff!!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar

Haha, Fagermo på sitt beste. Alle henter talenter der de er, signer en kontrakt om at de skal gå til Stabæk om så og så lang tid, men de må få fortsette å utvikle seg i eget området.

 

Trist at Kovacs fikk gult idag, hadde sett frem til å få han på staddaen om en uke. Var vel det han forstod og måtte vel få kortet så han slapp og reise til Bergen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...