Gå til innhold

hvordan innstallere harddisk


Tommy-

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

det er veldig lett å montere en harddisk. eneste du må passe på er å kjøpe en disk som passer sammen med hovedkortet ditt, og de fleste tilfeller så er det ikke noe problem.

 

jeg tipper du skal kjøpe en 3,5" s-ata disk. jeg vil anbefale en fra western digital, da jeg og vennene mine har veldig god erfaring med det merket.

 

du må også sjekke om det er plass til å koble til flere disker på hovedkortet ditt. dessuten trenger du en s-ata kabel. strøm får den fra strømforskyninga. når den er koblet til så må du formatere den i windows.

 

eventuelt så kan du bare kjøpe en ekstern disk, koble til og følge instruksjonene som følger med. husk å velg ntfs filsystem under formatering ;)

 

fortell oss hvilken maskin du har og hvilken disk du vil kjøpe så kan vi komme med mer detaljer når du har kjøpt disken.

Lenke til kommentar

2 av vennene mine og meg selv har kjøpt nærmere 40 wd disker de siste 6-7 åra, og totalt har det daua 4 eller 5 disker.

 

1 av de drepte jeg selv pga dårlig kontakt i molex kontakten, og en annen som daua ble for varm på et lan og jeg passa ikke på å kjøle den sikkerlig, men den var 4,5 år gammel. så vidt jeg vet så var alle de døde diskene minst 2-3 år gamle.

 

men når det kommer til harddisk valg så får folk kjøpe det de selv vil ha, jeg bare anbefaler ut i fra min egen erfaring, og der ligger wd godt ann.

Lenke til kommentar

Det er det som er problemet, WD har tapt mye kvalitet på nyere harddisker.

De gamle traverne hadde jeg ikke nølt med å kjøpe brukt den dag idag heller, har en 320Gb og den traver og går, kan ikke si det samme om den gamle 4Gb, men den konket ut etter over 5-6 års service og var med meg godt inn i slutten av Athlon XP alderen som OS disk! (Treg kanskje, men akkurat passe størrelse spør du meg)

 

Men spesielt 500Gb modellen sliter WD EKSTREMT med, og jeg selv er på 3 disken akkurat nå og jeg ser flere får problemer med at de konker ut.

Riktignok tror jeg at jeg har rekorden sålangt i allefall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...