unwill Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 SKal lage en stor Pizza i kveld, (en plate)... til 4 pers... Noen forslag til fyllet ? Lenke til kommentar
danilovic Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 [*]Ekstra ost [*]Løk [*]Tomat [*]Oregano [*]Biff [*]Olje (gjerne med hvitløkssmak) [*]Paprika [*]Løk [*]Ekstra ost Kommer ikke på noe mer akkurat nå. Lenke til kommentar
b-real Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 /me oxo bruke list: [*]løk [*]rød løk [*]purreløk [*]masse hvitløk [*]tomater(gjerne noen ferske sammen med de hermetiske) [*]Bacon [*]Pølsebiter [*]Kjøttdeig [*]Oregano seff [*]Paprika [*]champingp0ng (klarer aldi å skrive den bedritende ordet) Lenke til kommentar
Barry White Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 la oss se....grandiosa! 8) Lenke til kommentar
DjSlayer Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 Chili Biff strimler Mozerella Løk Lenke til kommentar
Kebab GUD Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 Kjøttdeig og ost .... og litt av allt annet Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 Enda to ting å ha på: * Eplebiter * Kanel Det høres sikkert helt teit ut, men det er faktisk skikkelig snadder. (Prøv det gjerne på et hjørne av Pizza'en første gang) Og så Oliven og Ananas er heller ikke nevnt ennå, (selv om jeg ikke er noe særlig fan av ananas). Lenke til kommentar
Mr D Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 Pizza = Grandiosa Stor pizza = 2 stk Grandiosa Fyll = øl Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 Pizza = GrandiosaStor pizza = 2 stk Grandiosa Grandis synes jeg er den ekleste og styggeste pizzaen av alle. Den har riktignok fått kultstatus , bl.a. p.g.a. pris, men det er jo en grunn til at den er så billig.. Osten virker "gammel", "skinka" inneholder nesten ikke kjøtt, og det er veldig mye bunn i forhold til fyll. Bunnen virker forresten også som en kryssning mellom gårsdagens loff og resirkulert papir. Paprikabitene ken du telle på en hånd, og sausen er utvannet ketchup med ekstra stivelse og farge. Den burde vært dyrefor! Av "kult-mat" så er coca cola godt, men grandisen er ikke verdig sin status.. (akkurat som milli vanilli for dem som husker dem) Lenke til kommentar
SnowDOG_ Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 Liker den derre half&half pizzaen. Lenke til kommentar
museflettene Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 kylling på pizza er kjempedigg.. En boks med hakkede tomater med hvitløk, eller chilli sammen med kyllingen gjør susen også Lenke til kommentar
Anders Leipsland Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 Det viktigste er krydderet du bruker, her blir du rett og slett nødt til å prøve. Når du har lagd en 5-6 pizzaer så begynner man å skjønne hva som passer og i hvilke mengder. Men det som er "standard" er jo basilikum, oregano og kreolsk krydder. Men ting til fyllet utover det som er nevnt : - oliven (noen liker jo de kvalme sakene der...) - fetaost - jalapenos - nachoschips - mais - ananas - chilibønner og selvsagt: Enhver pizza skal serveres med både ketchup og rømme slik at de som liker det kan ta på det EDIT: En ting man kan gjøre er å se på menyen til Peppe's. Der står jo hva de bruker som topping. Lenke til kommentar
museflettene Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 men det beste med pzza er at men kan eksperimentere litt med fyllet.. selv har jeg tenkt på at jeg må prøve tunfisk på, men da tror jeg at jeg må spise den alene.... og da er jo vitsen med pizza litt borte syns jeg. Lenke til kommentar
-ZeNoN- Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 Torsk og bamsemums mmmmmm............... Lenke til kommentar
[muffin] Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 sikkert for sent i og med at pizzaen skulle lages i kveld, go sikkert allerede er spist, men siden ingen har nevnt det før : TIMIAN Pizza uten timian er som sex alene... Lenke til kommentar
Kaksa Skrevet 5. april 2003 Del Skrevet 5. april 2003 Liker den derre half&half pizzaen. hmm, er det den pizzaen med masse ekkel ananas og den som du ikkje er sikker på om du spiser fyll eller bunnen på du tenker på? nei, den er eg ikkje så veldig begeistra for.. /me liker ikkje ananas/oliven Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå