Gå til innhold

gløgg + vin, alkoholen fordamper :(


Sangesland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg har 2 del vin, 1 del gløgg. fjerner det fra komfyren rett før det koker opp, men da er all alkoholen fordampet.

noen som kan fortelle med hvordan jeg kan forhindre at alkoholen fordamper?

 

Du må ikke være i nærheten av koking. hold deg til maks 75 grader så er du nokså trygg. Oppvarmingen skal jo kun sørge for å smaksette vinen med gløggens ingredienser. Det krever ingen koking.

 

Blir du desperat etter alkohol kan du jo alltids spike gløggen med vodka eller lignende...

Lenke til kommentar
ja, som det blir sagt skal ikke gløggen kokes, varm gløggblandingen til 80 grader , ha den på en termos eller noe, hell så rødvin på termosen og lukk igjen.. kos deg med gløggen.

 

jeg pleier å ha 1\2 del med vodka også, namnam :D

 

Nå er vel kokepunktet til etanol ca 78 grader om jeg ikke husker veldig feil. Så prøv å unngå å gå over den tempen. Ligg gjerne litt under.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...