Sangesland Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 jeg har 2 del vin, 1 del gløgg. fjerner det fra komfyren rett før det koker opp, men da er all alkoholen fordampet. noen som kan fortelle med hvordan jeg kan forhindre at alkoholen fordamper? Lenke til kommentar
kjartana Skrevet 30. november 2008 Del Skrevet 30. november 2008 jeg har 2 del vin, 1 del gløgg. fjerner det fra komfyren rett før det koker opp, men da er all alkoholen fordampet.noen som kan fortelle med hvordan jeg kan forhindre at alkoholen fordamper? Du må ikke være i nærheten av koking. hold deg til maks 75 grader så er du nokså trygg. Oppvarmingen skal jo kun sørge for å smaksette vinen med gløggens ingredienser. Det krever ingen koking. Blir du desperat etter alkohol kan du jo alltids spike gløggen med vodka eller lignende... Lenke til kommentar
toazty Skrevet 1. desember 2008 Del Skrevet 1. desember 2008 ja, som det blir sagt skal ikke gløggen kokes, varm gløggblandingen til 80 grader , ha den på en termos eller noe, hell så rødvin på termosen og lukk igjen.. kos deg med gløggen. jeg pleier å ha 1\2 del med vodka også, namnam Lenke til kommentar
kjartana Skrevet 1. desember 2008 Del Skrevet 1. desember 2008 ja, som det blir sagt skal ikke gløggen kokes, varm gløggblandingen til 80 grader , ha den på en termos eller noe, hell så rødvin på termosen og lukk igjen.. kos deg med gløggen. jeg pleier å ha 1\2 del med vodka også, namnam Nå er vel kokepunktet til etanol ca 78 grader om jeg ikke husker veldig feil. Så prøv å unngå å gå over den tempen. Ligg gjerne litt under. Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 1. desember 2008 Del Skrevet 1. desember 2008 Burde vel kanskje gå an å tilsette vinen etterpå? Lenke til kommentar
toazty Skrevet 1. desember 2008 Del Skrevet 1. desember 2008 etanol fordamper på på 50 grader også den, selv om det går treigt.. men kaster du gløggen i termos eller kaffekanne så holder du jo på alkoholen . men vil si max 80 grader.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå