Gå til innhold

kjøp av kreatin og proteinpulver..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen som kan si om du reagerer bra på kreatin eller ikke. Det er veldig subjektivt (har jeg lest).

 

Uansett hvor mye kreatin og proteinpulver du putter i deg, kommer du ikke unna faktumet at du må spise mye mat uansett, og hvorfor ikke satse på å spise sunt og trene hardt og slippe å putte i seg kosttilskudd?

 

Jeg ville gått for noe fra proteinfabrikken. Denne her, f.eks. :)

Lenke til kommentar
Ingen som kan si om du reagerer bra på kreatin eller ikke. Det er veldig subjektivt (har jeg lest).

 

Uansett hvor mye kreatin og proteinpulver du putter i deg, kommer du ikke unna faktumet at du må spise mye mat uansett, og hvorfor ikke satse på å spise sunt og trene hardt og slippe å putte i seg kosttilskudd?

 

Jeg ville gått for noe fra proteinfabrikken. Denne her, f.eks. :)

 

 

fordi skal man bygge skal du spise ganske mye for å få i deg 2-4 gram prottis per kg kroppsvekt..

 

DMN: hvorfor ikke kjøpe ting fra PF?

Lenke til kommentar

Er som kjent bare Prozyme det er relevant å sammenlikne MyoProtein med, og her er jo MyoProtein betraktelig billigere.

 

TN Prozyme: 1098 kr

MyoProtein: 898

 

TN Pryyme 6 kg (pakketilbud): 1899 (3798 for 12 kg)

Myoprotein 12 kg (pakketilbud): 2990

 

Hvis du kjøper 12 kg Prozyme får du riktignok med en shaker mer, men hos MyRevolution slipper du frakt...

 

Andre pulvere blir ikke relevant å sammenlikne med, renhet og blandingsforhold som flere har vært inne på, men er også en kjensgjerning at de fleste ikke oppgir analyserte verdier på pulverne (altså etter smakstilsetninger etc) som gjør at mange pulvere fremstår billigere enn de egentlig er.

Lenke til kommentar

Prozyme slår Myo sitt på å ha betraktelig mindre carbs. 0.6g per 100g. Det er så godt som laktosefritt. Men begge de to er i en egen klasse når det gjelder renhet ja. Det eneste av PF sine egne produkter som ikke smaker helt for jævlig er deres 100% whey serie, som har 8g carbs og 4g fett per 100g. Betydelig mye mindre rent, noe som jeg bruker å merke godt.

 

Det er egentlig som biff og kjøttdeig vi snakker her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...