Gå til innhold

[Løst]Generell påbyggning til studiekompetanse i militæret?


Trollfjes

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I teorien kan du jo ta alle fagene som privatist, du har krav på fri til eksamen, men om du faktisk klarer det er jo en annen sak. Det er ikke lagt opp til at du skal ta påbygningsåret i militæret (med mindre du går lærling i befal) på ett år, men om du søker befalsskole eller grenaderstilling så vil VO hjelpe deg med å få studiekompetanse over tid.

Lenke til kommentar

Sniper_Elite: Du kan ikke ta et eneste fag på voksenopplæringen :) Eller, du kan få undervisning, men eksamen taes på nærmeste videregående skole. Du vil sannsynligvis heller ikke få tatt nok eksamener i løpet av førstegangstjenesten. Det er langt fra alle fagene voksenopplæringen underviser i (selv på de største leirene), og mange eksamener har en tendens til å kræsje hvert år. Det går i teorien, men i praksis tror jeg det vanskelig skal gjøres å få tatt påbygningsåret som privatist i førstegangstjenesten.

Lenke til kommentar

Vel, da må du ikke gå ut og si at han kan ta påbygning på voksenopplæringa :) Du kan ta en del mer enn ett eller to fag, med mindre du er på en veldig liten leir/base vil det bli tilbudt undervisning i mer enn som så, og du vil garantert kunne ta flere eksamener enn det, men for å få generell studiekompetanse (om en allerede har to år yrkesfag) må en jo ta 7-8 eksamener.

Lenke til kommentar
Det er uhøflig å ikke svare på PM.

 

Jaja, svarte på en annen post, har sendt svar jeg :)

 

WildWolf: Ja, er kansje like greit det, men bare sånn at du er klar over det så er det et EKSTREMT hardt år. Men hvis du er godt motivert så går det nok bra.

 

Lykke til :)

 

Eller 3 år med enda mer matte, norsk, nynorsk og engelsk. NEI TAKK!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...