Gå til innhold

Artikkel: Vi kårer Norges billigste nettbutikk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1. Pixmania er IKKE en norsk nettbutikk og burde derfor ikke vært en del av kåringen her.

 

Ved kjøp hos Pixmania har en jo ikke de forbrukerrettigheten som vi har ved å handle på norsk nettbutikk. Overskriften deres på artikkelen burde heller vært Billigste nettbutikk eller prisguidens nettbutikk.

 

Nå finnes det også andre nettbutikker som ikke er med i prisguiden som er billigere, nasjonale og internasjonale. Dermed blir egentlig hele kåringen deres meningsløs. Skriv heller at det er prisguidens billigste nettbutikk og gjør forbruker oppmerksom hvor en fortsatt har sin norske rettigheter.

 

HW.no har liten troverdighet etter dette "stuntet". Vinneren er ikke en Norsk butikk og hele kåringen er da bare lureri.

Lenke til kommentar
Pixmania er en fransk nettbutikk. At detstår på norsk betyr da for f ikke at den er norsk. Meget dårlig

 

Forøvrig burde ikke amentio vært med der heller, burde vært en minimumskrav på service og oppførsel og der har ikke amentio store sjanser

 

 

Jeg har personlig kun positive erfaringer med Amentio. Har handlet alt fra minnebrikker og kamera til flatskjermer der og har alltid fått svar på spørsmål angående produkter og rask tilbakemelding når en av mine harddisker tok kvelden. Disken ble erstattet i løpet av en uke.

Pixmania har jeg ingen erfaringer med da jeg kun handler fra Norske nettbutikker

Lenke til kommentar

Pixmania står bare på norsk, men er ikke fra Norge.

 

Den gangen jeg bestilte derifra kom alt i en litt revna plastpose uten noe som helst form for innpakning utenom selve plastposen. Innholdet var heldigvis ikke skadd, men det skulle bare mangle. Dessuten så måtte jeg betale noe til han DHL-mannen som pratet kun engelsk og kom med 20 papirark i trynet på meg. Trodde at alt var betalt med kortet ved bestilling, men neida, ble 200-300kr ekstra, enda godt jeg hadde kontanter hjemme så jeg fikk mine komponenter som jeg ventet på i en god stund.

 

En annen ting er at pixmania/DHL oppga at jeg ikke var hjemme ved leveringstidspunktet, uten at de egentlig hadde vært innom huset mitt. Dessuten så er siden deres rotete og om jeg ikke husker feil inneholder samme varene flere ganger, bare til forskjellig pris.

 

Personlig så mener jeg at den ikke burde være med engang, men det at pixmania er prisguidens billigste butikk etter prisene de oppgir på sin side kan jeg si meg enig i.

Lenke til kommentar

Så lenge en nettbutikk er siktet inn mot det norske markedet så må de forholde seg til den norske forbrukerkjøpsloven, så her skal det være rettigheter på lik linje med alle andre norske nettbutikker. Jeg har ikke personlig erfaring med handling fra pixmania. MEN... jeg har maange ganger fått opp at pixmania har lavest pris. Helt til fraktkostnaden dukker opp. Frakten fra pixmania pleier å bli helt sinnsyk. Frakt burde ABSOLUTT vært tatt med i regnestykket.

 

Må også nevnes at jeg har handlet hundre ganger hos amentio og er storfornøyd kunde der.

Lenke til kommentar

Det er nok dessverre slik at når jeg sjekker prisguiden havner pixmania og amentio som regel øverst dvs. billigst men begge to er helt uaktuelle å handle med fordi:

 

All erfaring tilsier at de horer max for å havne lavest på pris og driter da tynt i om de har det på lager, kan levere innen for akseptabel tid og kundesupport.

 

Så da blir de bare et irritasjonsmoment.

Lenke til kommentar

Woot?

 

Hva slags ubrukelig test er dette?

Lenge siden jeg har vært inne på Hardware.no nå, men nå ble jeg skuffet!

 

En ting er å si at dere kun har sjekket pris, men hva er egentlig poenget med å gi et testresultat når vinneren er helt ubrukelig. Alle vet jo at dette er en dårlig nettbutikk, kanskje en av de værste...

 

Som det nevnes er det mange faktorer som spiller inn nå en nettbutikk skal bedømmes, og det bør en slik test absolutt ta litt hensyntil. Vareutvalg, support og levering er viktige faktorer. Hva er eller vitsen? Ved å utrope Pixmanina til vinner har dere selv stemplet testen som useriøs og lite gjennomtenkt! Nei, dette er ikke godt nok!!!

Lenke til kommentar
Pixmania er en fransk nettbutikk. At detstår på norsk betyr da for f ikke at den er norsk. Meget dårlig

 

Forøvrig burde ikke amentio vært med der heller, burde vært en minimumskrav på service og oppførsel og der har ikke amentio store sjanser

 

Samme gjelder jo også Netshop, som lyver og oppfører seg svært umodent når det er snakk om returer. Kanskje burde useriøse butikker bli luket ut fra testen på forhånd?

Lenke til kommentar

Pixmania og Amentio burde klippes ut av lista, eller så burde testen deres fikses til å være litt mer generell.

Kanskje en skamme test for support delen og frakt også? En såkalt "badge of shame" burde også vært delt ut, tror nok at Pixmania tar den med sitt franske søppel, og Amentio på support delen og det siste reklame tullet de har vært innvolvert med.

 

Så da har jeg gjort jobben for dere i HW.no og revidert listen:

 

1. plass: NetShop.no

2. plass: XD

3. plass: Meeter.no

4. plass: Pcutstyr.no

5. plass: Multicom

6. plass: Datakjeden

7. plass: Komplett.no

8. plass: MPX

9. plass: Gigashops

10. plass: PC Express

11. plass: AR Data

12. plass: Digital Impuls

13. plass: Techlife

 

Ingenting å takke for, så nå er det bare å redigere artikkelen :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...