Coraxx Skrevet 14. desember 2008 Del Skrevet 14. desember 2008 Joda, men banker du kjøttet etterpå tror jeg det blir seigt anyway. :o Lenke til kommentar
Trygve Onnestad Skrevet 14. desember 2008 Del Skrevet 14. desember 2008 Hva ville naboene trodd om du stod å banket ihjel en ku før du slaktet den ? Atpå til med en teppebanker? Lenke til kommentar
Gordo Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Hvor får folk sånne syke tanker om at de vil dytte kuer ned en bakke for så å banke de med en teppebanker? Lenke til kommentar
Trygve Onnestad Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Jeg tror du måtte ha brukt flere dager , kansje uker på å banke kua skikkelig mør. Lenke til kommentar
SirEmanon Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Når du har kjøpt noe kjøtt og vil ha det mørt, så la det stå i kjøleskapet (utpakket) over -best før- datoen. Når du har fått en sleip overflate har det mørnet tilstreklig. Det er dette kjøttet som blir godt… Lenke til kommentar
BeFs Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 Hvis du banker kua før du dreper den blir kjøttet bare seigt. Det seigeste kjøttet finner man der det er mest bevegelse i musklene. Det er derfor entrecôte er så mør fordi den ligger så godt beskyttet. Bank kjøttet etter at det er ferdig modnet. Kokt eller malt kjøtt er ikke nødvendig å banke. Mørningsprosessen regnes i forholdet døgngrader: http://www.inatur.no/storvilt/artiklerstor...1795333.o2.html Lenke til kommentar
toazty Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 nå er det vel indrefileten som ligger est beskyttet for bevegelse hos kua, entrecote er godt fordi det er marmorert .. de brasilianske indrefiletene er møre.. lurer på om kua står innesperret i et avlukke hele livet sitt der nede men den norske indrefileten er fastere i kjøttet.. noe jeg også synd er en positiv ting... kjøp deg T-bone , hørte at dette er lovlig i norge igjen ? Lenke til kommentar
konduktans Skrevet 15. desember 2008 Forfatter Del Skrevet 15. desember 2008 Hva ville naboene trodd om du stod å banket ihjel en ku før du slaktet den ? Atpå til med en teppebanker? Hahaha. Bra jeg har stor garasje, sier nå jeg Jeg tror du måtte ha brukt flere dager , kansje uker på å banke kua skikkelig mør. Nedtur... Kunne laget en kubanke-maskin? Litt lik som den vekkerklokka Donald har på julefilmen? Den når han bor i campingvogna og våkner. nå er det vel indrefileten som ligger est beskyttet for bevegelse hos kua, entrecote er godt fordi det er marmorert .. de brasilianske indrefiletene er møre.. lurer på om kua står innesperret i et avlukke hele livet sitt der nede men den norske indrefileten er fastere i kjøttet.. noe jeg også synd er en positiv ting... kjøp deg T-bone , hørte at dette er lovlig i norge igjen ? Marmorert eller marinert? Hva er så spesielt med T-bone? Hvorfor har det vært ulovlig? Lenke til kommentar
Trygve Onnestad Skrevet 15. desember 2008 Del Skrevet 15. desember 2008 "Conflict hiver seg rundt til nærmeste bondegård for å kjøpe seg ku til jul som han skal banke mør i sin store garage uten at naboene merker det. atpåtil skal det brukes en teppebanker , eller en slags finurlig maskin spesielt tilpasset 14 teppebankere som står å banker kua dag å natt i 7 dager , før kjøttet endelig har blitt mørt nok " Ja det skal ikke stå på julemiddagen hjemme hos conflict :!: Lenke til kommentar
toazty Skrevet 16. desember 2008 Del Skrevet 16. desember 2008 Hva ville naboene trodd om du stod å banket ihjel en ku før du slaktet den ? Atpå til med en teppebanker? Hahaha. Bra jeg har stor garasje, sier nå jeg Jeg tror du måtte ha brukt flere dager , kansje uker på å banke kua skikkelig mør. Nedtur... Kunne laget en kubanke-maskin? Litt lik som den vekkerklokka Donald har på julefilmen? Den når han bor i campingvogna og våkner. nå er det vel indrefileten som ligger est beskyttet for bevegelse hos kua, entrecote er godt fordi det er marmorert .. de brasilianske indrefiletene er møre.. lurer på om kua står innesperret i et avlukke hele livet sitt der nede men den norske indrefileten er fastere i kjøttet.. noe jeg også synd er en positiv ting... kjøp deg T-bone , hørte at dette er lovlig i norge igjen ? Marmorert eller marinert? Hva er så spesielt med T-bone? Hvorfor har det vært ulovlig? marmorert , fett som ligger pent lagvis i kjøttet .. t-bone er namnam, mørt og saftig , det var ulovlig en stund pga. kugalsakapen hvis jeg ikke tar helt feil... i ekte t-bone følger det me marg fra kua, og her ligger det visst kugalskap og gjemmer seg.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå