Gå til innhold

Søken etter mørt kjøtt - mørbanke kua?


konduktans

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du banker kua før du dreper den blir kjøttet bare seigt. Det seigeste kjøttet finner man der det er mest bevegelse i musklene. Det er derfor entrecôte er så mør fordi den ligger så godt beskyttet.

 

Bank kjøttet etter at det er ferdig modnet. Kokt eller malt kjøtt er ikke nødvendig å banke.

 

 

Mørningsprosessen regnes i forholdet døgngrader:

http://www.inatur.no/storvilt/artiklerstor...1795333.o2.html

nå er det vel indrefileten som ligger est beskyttet for bevegelse hos kua,

entrecote er godt fordi det er marmorert ..

 

de brasilianske indrefiletene er møre.. lurer på om kua står innesperret i et avlukke hele livet sitt der nede :p

men den norske indrefileten er fastere i kjøttet.. noe jeg også synd er en positiv ting...

 

kjøp deg T-bone , hørte at dette er lovlig i norge igjen ?

Hva ville naboene trodd om du stod å banket ihjel en ku før du slaktet den ? Atpå til med en teppebanker?

Hahaha. Bra jeg har stor garasje, sier nå jeg :)

 

Jeg tror du måtte ha brukt flere dager , kansje uker på å banke kua skikkelig mør.

 

Nedtur... Kunne laget en kubanke-maskin? Litt lik som den vekkerklokka Donald har på julefilmen? Den når han bor i campingvogna og våkner.

 

nå er det vel indrefileten som ligger est beskyttet for bevegelse hos kua,

entrecote er godt fordi det er marmorert ..

 

de brasilianske indrefiletene er møre.. lurer på om kua står innesperret i et avlukke hele livet sitt der nede :p

men den norske indrefileten er fastere i kjøttet.. noe jeg også synd er en positiv ting...

 

kjøp deg T-bone , hørte at dette er lovlig i norge igjen ?

Marmorert eller marinert? Hva er så spesielt med T-bone? Hvorfor har det vært ulovlig?

"Conflict hiver seg rundt til nærmeste bondegård for å kjøpe seg ku til jul som han skal banke mør i sin store garage uten at naboene merker det. atpåtil skal det brukes en teppebanker , eller en slags finurlig maskin spesielt tilpasset 14 teppebankere som står å banker kua dag å natt i 7 dager , før kjøttet endelig har blitt mørt nok "

 

Ja det skal ikke stå på julemiddagen hjemme hos conflict :!:

Hva ville naboene trodd om du stod å banket ihjel en ku før du slaktet den ? Atpå til med en teppebanker?

Hahaha. Bra jeg har stor garasje, sier nå jeg :)

 

Jeg tror du måtte ha brukt flere dager , kansje uker på å banke kua skikkelig mør.

 

Nedtur... Kunne laget en kubanke-maskin? Litt lik som den vekkerklokka Donald har på julefilmen? Den når han bor i campingvogna og våkner.

 

nå er det vel indrefileten som ligger est beskyttet for bevegelse hos kua,

entrecote er godt fordi det er marmorert ..

 

de brasilianske indrefiletene er møre.. lurer på om kua står innesperret i et avlukke hele livet sitt der nede :p

men den norske indrefileten er fastere i kjøttet.. noe jeg også synd er en positiv ting...

 

kjøp deg T-bone , hørte at dette er lovlig i norge igjen ?

Marmorert eller marinert? Hva er så spesielt med T-bone? Hvorfor har det vært ulovlig?

marmorert , fett som ligger pent lagvis i kjøttet ..

 

t-bone er namnam, mørt og saftig , det var ulovlig en stund pga. kugalsakapen hvis jeg ikke tar helt feil...

i ekte t-bone følger det me marg fra kua, og her ligger det visst kugalskap og gjemmer seg.. :p

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...