Gå til innhold

Steder man kan kjøpe jakker til overkommelige priser.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjønner problemet ditt men somregel så koster slike jakker endel (dessverre). Det spørs også om du er inn for merkevarer eller ikke. Men, gode jakker som holder deg varm i kulda og i tillegg skal tåle at du kan tryne x antall ganger uten at jakka rakkner helt opp koster nok endel. Hva med en pris fra deg? slik at folk kjenner lommeboka litt bedre. Noen syntes 2000kr er lite andre mener at dette er alt for mye.

Lenke til kommentar

Siste innlegget i tråden bryter med retningslinjene rundt bumping. Viser til retningslinjene punkt 10 som sier følgende:

 

#10: Blant andre ting regnes f. eks tre eller flere like tråder/innlegg som uønsket innhold (heretter referert til som "spam"), og kan føre til advarsler eller midlertidig/permanent utestengelse. Brukere som deltar i slike tråder kan straffes på lik linje med trådstarter. Ulovlig bumping er heller ikke tillatt og kan bli straffet på samme måte som spam. Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes deretter. Det samme gjelder unødvendig/overdrevet bruk av smiles, eller innlegg som ikke inneholder annet enn smiley's.

 

Henviser videre til netikette som sier følgende om ulovlig bumping:

 

Bumping er posting i gamle tråder, slik at de skal komme lengre opp på lister over de siste postede meldingene. Dette blir gjort av enkelte, og slike meldinger inneholder ofte bare "*bump*". Dette vil i første forsøk bli slettet, men hvis brukeren fortsetter bumpingen kan stenging av tråder og advarsler bli brukt. En har likevel lov til å svare på sine egne tråder, dersom en har ny informasjon å komme med. Bumping tillates i den grad at det går minimum 24 timer mellom hver slik post , at det maksimalt to stykker sammenlagt, og at innlegget inneholder minst 14 tegn.

 

Siste innlegget i tråden faller inn under betegnelsen ulovlig bump. Innlegget kommer ikke med ny informasjon, og tilfredstiller ikke kravet om 24 timers mellomrom mellom siste post. Bumpen er relativt uskyldig, så ingen advarsler vil bli utdelt. Hvis bumpingen fortsetter vil stengning av tråd og advarsler bli vurdert i henhold til anvisningene i netiketten. Innlegget som bumpet tråden er slettet.

 

Reaksjoner på moderering skjer som vanlig over PM.

 

Snorre :)

Endret av Snorre
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...