Gå til innhold

Produsenter som lar en tilpasse konfigurasjon selv


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg vet at Dell, samt Multicom, gjør det mulig å selv tilpasse konfigurasjonen til PC'er, men er det andre leverandører hvor dette er mulig?

 

Komplett.no lar deg vel komponere din egen pc. Du starter med en basic, så kan du velge bedre deler ettersom hvilke krav du har. Noe lignende dell sin ordning.

 

http://www.komplett.no/k/cc.aspx?bn=10306

 

Så går du inn på "konfigurer selv" innen soccet osv.

Lenke til kommentar

Komplett lar deg velge med begrensninger, på lik linje med Netshop. Mao det er ikke ALT som passer, du kan velge. Du blir matet med håndjern på... for å si det sånn.

 

Lurer på når vi får oppleve en nettbutikk med en pcbygger UTEN begrensninger og som samtidig er idiotsikker i forhold til kompabilitet. Burde jo ikke være så vanskelig å trylle frem?

 

Ellers er det svakt å ikke tilby montering av deler, til en som har plukket alle deler selv, som ikke vil bruke dette pcbyggersystemet med sine valgbegrensinger.

 

Eller kanskje noen vet om en nettbutikk som gjør det? For en fast sum. Og ikke glem at forutsetningene er at man kan plukke hva som helst sammen selv (som selvfølgelig passer sammen) i en handlekurv og deretter krysse av for kjøp av montering.

 

Jeg har ikke sett disse mulighetene enda, verken på Komplett eller Netshop. Pussig at de ikke tilbyr dette. Mange som vet hva de vil ha, men likefullt ikke er like monteringskyndige.

 

SÅ til dere Komplett/Netshop + andre nettbutikker. Her er det nok penger å tjene!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...