Robocoop Skrevet 18. november 2008 Del Skrevet 18. november 2008 Finnes det en rett med dette? Hvor lenge må de koke......? Lenke til kommentar
archongamer Skrevet 18. november 2008 Del Skrevet 18. november 2008 Finnes det en rett med dette? Hvor lenge må de koke......? Er det siste rest og du er sugen på viltsmaken eller? Kan vel trekkes kraft på dem vil jeg tro, men noen rett på ørene har jeg aldri hørt om. Tørk de og gi til hunden om du har? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 18. november 2008 Del Skrevet 18. november 2008 Dæven, det må ha vært et sinnsykt kort strå. Lenke til kommentar
MSg Skrevet 22. november 2008 Del Skrevet 22. november 2008 Finnes det en rett med dette? Hvor lenge må de koke......? Elgøresuppe: Ca. 800 g lettsaltet elgører 12 dl kjøttbuljong (utblandet) 1 stk. blomkål 1 stk. pastinakk eller sellerirot 1 stk. purre 1. Skjær kjøttet i tynne strimler. Kok opp buljong og legg i ørene. La det trekke i ca 25 min. 2. Del blomkål i små buketter, pastinakk skrelles og deles i små terninger og purre kuttes i ringer. Ha grønnsakene over i gryta og la det trekke videre i ca 10 min. 3. Server suppen rykende varm med masse godt brød med smør ved siden av. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 25. november 2008 Del Skrevet 25. november 2008 Jeg tror heller jeg hadde kokt kraft på de ørene enn å lage suppe av dem. Lenke til kommentar
MSg Skrevet 25. november 2008 Del Skrevet 25. november 2008 Pft, da har du ikke smakt elgøresuppa mi.. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 25. november 2008 Del Skrevet 25. november 2008 Det er sant. Det har jeg ikke. Lenke til kommentar
MSg Skrevet 25. november 2008 Del Skrevet 25. november 2008 Skal invitere deg og Aidskake på Mathiasskys heimelaga elgøyresuppe en gang. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 25. november 2008 Del Skrevet 25. november 2008 Gjerne. Jeg elsker vilt-retter. Lenke til kommentar
MSg Skrevet 26. november 2008 Del Skrevet 26. november 2008 Til info: Elgører er i bestilling. Lenke til kommentar
Battone Skrevet 26. november 2008 Del Skrevet 26. november 2008 Dette er vel i samme kategori som stekt hestkuk, friterte okseballer og marinert hundenegler.. Lenke til kommentar
MSg Skrevet 26. november 2008 Del Skrevet 26. november 2008 (endret) Hvis du er idiot så. Er du det? Følte du det var nødvendig å ødelegge en seriøs tråd med å komme med stekt hestekuk, friterte okseballer og marinerte hundenegler? Endret 26. november 2008 av Mathiassky Lenke til kommentar
Battone Skrevet 26. november 2008 Del Skrevet 26. november 2008 (endret) Hvis du er idiot så. Er du det? Følte du det var nødvendig å ødelegge en seriøs tråd med å komme med stekt hestekuk, friterte okseballer og marinerte hundenegler? Åh, en person som tar seg nær av litt humor. Hvorfor må dette være en seriøs tråd, fordi du sier så?! Spørsmålet er om elg-ører ja, og jeg setter det i samme kategori som de 3 jeg nevner. Velger å heve meg over nivået du la deg på i denne tråden, og overse et lite menneske som må rakke ned på andre for å heve seg selv.. Endret 26. november 2008 av Battone Lenke til kommentar
MSg Skrevet 26. november 2008 Del Skrevet 26. november 2008 (endret) Jeg tar meg ikke nær av litt humor. Humor er gøy. Hvorfor det måtte være en seriøs tråd? Fordi det var en seriøs tråd.. Helt til du entret scenen aka tråden. Så bra du velger å heve deg over sånne små mennesker som meg. Det var jammen stort av deg. Føler verden ble et mye bedre sted å leve nå. Har du smakt stekt hestekuk? Har du smakt friterte okseballer? Og har du smakt marinerte hundenegler? Hvis ikke foreslår jeg at du stikker og gjør det. Og ja, jeg har faktisk smakt elgøresuppe. Spørsmålet var ikke om du kunne komme med artigheter og humor. Spørsmålet var om man kunne koke elgører. Jeg har på ingen måte behov for å rakke ned på andre for å heve meg selv. Hvis min kommentar ble oppfattet slik vil jeg ikke på noe som helst tidspunkt beklage dette. Har du flere innvendinger mot dette foreslår jeg at du sender meg en epost, evt sende en pm, slik at vi slipper mer spam i tråden. Edit: Hvis du også har lyst på elgøresuppe får du si i fra.. Endret 26. november 2008 av Mathiassky Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå