Gå til innhold

Røkerne må straffes ekstra hardt


OAB1966

Anbefalte innlegg

Dere røkere er noen store egoister og svin som bare tenker på deres eget beste for å stimulere deres egne nikotinsug og driter fullstendig i folk rundt dere. Dere forpester omgivelsene deres og utsetter andre for passiv røkning. Disse som blir utsatt pga deres egoisme, resulterer i sykehusinnleggelse og forkortede liv pga dere røkende svin ! Sykehusinnleggelser pga røkning koster landet vårt milliardbeløp, og det skal vi ikke-røkende betale av våre skattepenger, det er blodig urettferdig at dere røkere skal flå oss ikke-røkere på denne måten. Dessuten er en røkende person mindre effektiv på arbeidsplassen og drar ned produksjonsresultatene. Da vil jeg at myndighetene skal innføre en påbudt årlig røykekontroll hos legen. Det vil si alle over 18 år må bli pliktig til å møte opp hos fastlegen. Legene vil fort finne ut om man røker eller ikke ved å ta prøver av lungene, blodet og fingrene. Deretter vil de som røker, få tilsendt en avgift som virkelig svir på kontoen, det vil si 10 prosent av brutto årslønn, minimum 10000 kr for de som tjener under 100000 i året. Ved å ikke møte opp hos legen, vil man bli straffet med 20 prosent av brutto årslønn, minimum 20000 kr. Dessuten skulle det vært slik at arbeidsgiveren, både i privat og offentlig sektor skal bli pålagt å trekke sine røkende arbeidstakere 2 timer om dagen, såpass straff burde det være. Dagens røkelov er alt for mild etter min målestokk.

Til slutt......Kall meg gjerne en j**** idiot og drittsekk, si gjerne at det feiler meg noe helt alvorlig og at jeg må legges inn på psykriatisk eller bli sperra inne på anstalt, eller at jeg skulle bli avrettet med et skudd, så vil jeg ikke ta slikt personlig, he he he ! Dere røkere har dere selv å takke, skyld på dere selv ! ! !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eneste jeg stiller meg kritisk til er de urealistiske kravene trådstarter setter.

Det er tross alt et fritt land vi lever i og man kan gjøre som man vil. Selvom jeg er enig i trådstarters meninger om flere av tingene så burde han lære seg i det minste å skrive med litt mellomrom, for lesernes skyld :whistle:

Lenke til kommentar

Tviler på at man blir spesielt skadet av å lukte røyk av klæra til en forbipaserende. Tviler vel også på at en røyker står og blåser røyk i annsiktet på folk som tilfeldigvis tuslet forbi.. og det med hensikt.

 

Hvis du da skulle mot all formodning få deg ett skikkelig magadrag.. så er det vel ikke det ene magadraget du dauer av.. Røyking inne på offentlige plasser osv har det jo blitt slutt på.. Så det er vel heller ikke det store problemet lenger..

 

Tenker vel at den som røyker er den som eventuelt får senskader.. Sliter med å tru at den bitte lille passive røykingen man blir påtvinget av folk som med hensikt blåser denne røyken i ansiktet på deg er ene og alene grunnen til at man får kols.

 

Selv om ikke røykende skattebetalere er med på å betale sykehus regninga.. så finnes det vel mange andre, og en del mer skadelige ting som folk finner på .. som også røykerene er med på å betale regninga for.. Hørte i dag på nyhetene at det var økning av kvikksølv i torsk pga forurensning rundt norskekysten. Den synes jeg svei.

 

Tenker heller en gåtur i Oslo's gater i rush trafikken gjør susen på astma'n til folk.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...