Gå til innhold

Ny skjerm til AAO 150


jon-t

Anbefalte innlegg

Hei!

Klarte å miste min Acer Aspire One i bakken her om dagen.

Gidd ikkje å kjøpe ny og kva er då alternativene ? Kor mykje skal eit verksted ha for å fikse det ? Har funnet eit par skjermer på ebay til rundt 1000-1500kr er det noko å satse på ? Det er ikkje ein orginal skjerm ser det ut til, vil eg få mykje dårligere bildekvalitet ? Er det stress å bytte skjerm sjølv ? Nokon som veit andre som seller skjemer til denne bærbare ? Kan eg bruke skjermen frå ein Asus EEE ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan dei ikkje ta det på reprasjonen der du kjøpte han? Eg trur ikkje at du kan bruke ein skerm frå Asus EEE.. Skal nok meire til enn berre ein drivar til å ta den skjermen.

 

Eg anbefal at du går for eit kjøp på ebay. Eg har ikkje nokre erfaring med dette siden eg ikkje har hatt eller har ein bærbar sjølv, men har ei venninne som klarte å gjere det samme. For ho trur eg det gjekk fint å sende si Acer på reprasjon.

 

Kor mykje eit verksted vil ta for ein slik reprasjon trur eg kan variere mykje. Har du brukket noko del trur eg reprasjonen kan bli meir omfattande og prisen høgare. Du bør forhøyre deg rundt om pris og forklare kva som er øydelagt, så bør du eventuelt spørje her da eller ta til takke om du får ein grei pris. Om du kan reparere han sjølv og prisane på ebay er gode nok/betre så bør du nok gjere det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...