Gå til innhold

Spesifikke ønsker om anime serie.


Anbefalte innlegg

Hei hei.

 

Har nå sett ferdig Naruto/Naruto Shippuuden, Bleach osv. Likte begge seriene veldig godt.

Jeg leter nå etter en ny serie og jeg har ett par ønsker om hvordan den skal være;p (noe a la de to som er nevnt over)

 

•Overnaturlige krefter

•Personen(e) blir bedre og bedre og lærer nye triks nå og da( men ikke like tregt som naruto....:p).

•Serien må være lang, men ikke for lang. 2xx episoder er fint

•God story. Må ha mål og mening

•Helst dubba, men trengs ikke.

•Serien skal helst være ferdig.. Om den ikke er ferdig på tv, så "må" den være ferdig i manga. Ikke et must, men er så kjipt å vente på nye striper/videoer

•Ikke mye fillere... sykt plagsomt

 

Så hva er å anbefale? Setter veldig pris å svar=)! Anime er godt tidsfordriv:P

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke mange lange serier som er ferdige, dessverre :/

 

Sett på lengden, har du jo One Piece. Den har 376 episoder ute nå, men som mange andre lange serier har den fillers. Det skal da sies at fillersene i One Piece er ganske mye bedre enn i Naruto/Bleach. Litt spesiell humor til tider, men hvem bryr seg?

 

Ellers kan jeg med glede anbefale Code Geass og Death Note. Disse er på 50 (sesong 1 og 2) og 37(?) episoder. Selv om det er få episoder i forhold til Naruto/Bleach så er seriene alikevel veldig gode med masse innhold.

Lenke til kommentar
Ellers kan jeg med glede anbefale Code Geass og Death Note. Disse er på 50 (sesong 1 og 2) og 37(?) episoder. Selv om det er få episoder i forhold til Naruto/Bleach så er seriene alikevel veldig gode med masse innhold.

 

death note har 2 slutter, 37 er den lange, den andre er like 27 elns.

-

+1 på de 2

Endret av aria-sama
Lenke til kommentar

Hmm, i forhold til Bleach og Naruto er jo One Piece et naturlig 3. valg. Avataren min er av Luffy, hovedpersonen i One Piece, og jeg digger One Piece sjøl, mer enn både Naruto og Bleach faktisk! Syns One Piece har bedre karakterer, bedre humor, mer uforutsigbarhet, alt er bare så bra i One Piece! Og Luffy er i tillegg mye mer bad-ass enn både Naruto og Ichigo!

 

One Piece er forøvrig langt fra å være ferdig.

 

Utenom det er vel Dragon ball litt i samme sjangeren, er hakket dårligere enn alle de nevnte syns jeg selv (utenom kanskje Bleach som jeg syns har falt kraftig siden Soul Society-arcen). Dragonball er ferdig. Dragon ball består av Dragon ball, Dragon ball Z og Dragon ball GT. GT er ren filler, men vanlig og Z er egentlig samme serie, bare delt opp.

 

For en litt mer hardcore fighte-anime anbefaller jeg Berserk. Er mer dreping og jeg liker den veldig godt selv, er ikke så lang anime men.

Lenke til kommentar

Vel, du har Hellsing, en manga med to animeer. Det finnes en serie på 13 episoder som på de siste følger en egen arch som ikke er i mangaen, og en nyere som følger mangaen mye nærmere, 4 episoder sluppet og en som kommer 21 november (riktignok ikke ferdig). Litt usikker på om manghaen på 94ch er ferdig, men noe hinter til at den er det, og andre ting hinter til minst ett konklusjons-chapter.

 

Begge seriene er dubbet, men det høres langt bedre ut på originalspråket, dubbingen siver litt gjennom av nokså godt skuespill og cheezy oversettelser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...