Gå til innhold

I natt smeller det! Er du klar?


Anbefalte innlegg

Sykt mange fordommer og forståsegpåere her. Vedder venstrehånda mi på at de fleste av dere som "ser ned på" oss som spiller mye bare sitter og ser på tv selv alikevel.

 

Pass dere selv sier jeg. Om dere ikke har evnen til å ha det fantastisk gøy time etter time så er det ikke mitt problem.

 

 

Var værre før "wow kulturen" kom... når jeg gikk på ungdoms skolen som gamer nurd så var det ikke mye digg , men sånt lærer man å ignorere

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bestemte meg for å droppe WOTLK. Har akkurat fått meg en kjæreste som jeg skal flytte sammen med etterhvert, og skal begynne i fast-jobb. De første 2 årene spilte jeg mye WoW og raida 3-4 dager i uka. Nå har jeg spilt litt nå og da når jeg har tid, og når jeg nå kommer hjem fra ferien min har jeg planer om å bare spille når jeg er på LAN-kvelder og sånn med gamle venner som fortsatt spiller.

 

Jeg mener ikke å kaste dritt på de som fortsatt spiller, for jeg skjønner veldig godt at det er morsomt, men pass på så det ikke går utover skole, jobb og sosial-livet deres slik det gjorde med meg i noen måneder.

 

Other then that: Have fun.

Lenke til kommentar
Ja.

Tenk å få kaste meg ut? :ph34r:

Håper ikke vi har folk som går å spiller wow en være med på de kamper som blir satt i klanen.

 

Hvis det er fotball du refererer til her så har jeg følgende utsagn.

 

Jeg synes det er latterlig å bruke tida si til å se på voksne menn som springer etter en ball.

Det må da finnes noe annet fornuftig å gjøre slik som fjellklatring eller fallskjermhopping.

Når begynte fotball å bli inndelt i klaner?

Hørt om klanen som = Vålerenga sine supportere.

Er nok snakk om fps-spill.

CoD 4 frem til nå.

CoD 5 på fredag.

Lenke til kommentar
Jeg mener ikke å kaste dritt på de som fortsatt spiller, for jeg skjønner veldig godt at det er morsomt, men pass på så det ikke går utover skole, jobb og sosial-livet deres slik det gjorde med meg i noen måneder.

Det går jo an å begrense seg og ha et avslappet forhold. Har ikke tenkt å kjøpe exp før i morra ettermiddag. Får være måte på hysteri...

Lenke til kommentar

Er det noen som har gått opp i level eller noe til nu? Gratulerer med ny expansion pakke og som ihugga Battlefield 2 spiller som har prøvd WoW i ca tre timer er jeg overasket hvor mange som faktisk har en del ting imot dere som spiller WoW. Det er latterlig og nevne WoW som en versting, WoW er et vanedannende spill ja. Men WoW har også i overkant av 10 millioner brukere og da er det vell ikke rart de har mange avhengige, det er brøkdelen jeg ville likt å se ;)

 

Kos dere med WOTLK å spill så mye dere vil, det er snart helg! ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...