Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Korleis få dama til å slå opp?


Gjest Ola Normann

Anbefalte innlegg

Gjest Ola Normann

Heisann!

 

Eg finn meg sjølv i ein ganske vanskeleg situasjon. Eg treng tips til å komma ut av eit forhold, men eg vil heslt at det skal komme fra ho, og ikkje meg.

 

Her er historien:

 

For ca 1 år sidan (november 2007) so får eg såvidt veta at ei i klassen (la oss kalla ho for Anne) er forelska i meg, kjekt nok, ho er søt, men eg gjer ikkje noko meir med det. Men på juleballet, der begge to er ganske påverka av alkohol, skjer det ting. Me har sendt litt SMS og snakka ein del på førehand, og me begynner å kysse o.l. på vorspillet. På sjølve festen drar ho med seg meg ut, litt skjult og har lyst til å begynna med litt meir seriøse ting, utan å gå nærmare inn på det.

 

I ettertid er ho fremdeles forelska i meg, og er det heilt fram til ca Mars. Eg har nok kanskje hinta litt til at eg er interessert i noko meir enn vennskap, men når ho kjem til meg på ein fest og spør om me skal vera saman, så avviser eg ho. Detta tek bl.a. venninene og søstrene ganske ille opp, og meiner at eg har gitt ho falske forhåpningar og såra ho. Detta har aldri vert meininga, men eg ser no at det kanskje har ført til det.

 

Når det begynnte å nærma seg sommar, so fekk eg meg ei ny kjærast (Me kallar ho for Susanne), som eg trivs veldig godt med, ho var for meg, perfekt på dei fleste områder. Desverre, etter nokon misforståelsa i sommar, så slo eg opp, noko eg har angra stor på i ettertid. No har ho fått seg ny kjærast, noko som stakk litt for meg.

 

Derfor, for å lindra smerten litt, tenkte eg at eg måtte finna meg nokon nye, og tilfeldigheitane førte til at eg nok ein gang begynnte å snakka ein del med Anne igjen. På ein fest for 2 veke sidan, begynnte me å driva på, eg var godt berusa, og på ein eller anna merkelig grunn, blei me saman. Eg har villa det litt i det siste, men eg innser no at me burde ha tatt det roligare, og at me kanskje ikkje passar bedre enn vener.

 

So til hovudpoenget, eg har ikkje hjerte til å sei dette til ho, mange vil nok sei at det er det beste, men for ho og vennene hennar, så vil dei sjå på det som om eg såra ho nok ein gang, no når eg har fått ho til å få følelsar for meg igjen, og så forlata ho. Så eg treng tips som kan få ho til å ikkje lika meg, som kanskje kan få ho til å føla at me ikkje passar i saman.

 

Eg er ikkje ute etter slemme ting som å vera utro, såra ho, men noko eg kan gjera, signal eg kan sende osv.

 

Håpar nokon forstår situasjonen min! Takk for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo prøve å være en dårlig kjæreste rett og slett.

Kanskje forandre litt på væremåten?

 

Oppføre deg som en slask, være lite sammen med henne, kikke på andre jenter(?) og mange andre ting som jenter ikke liker.

 

Spørs jo om du får ønsket resultat, men vil tro letteste måten å oppføre deg slik hun ikke liker. Og hvordan du gjør det vet vel du best :p

Lenke til kommentar

Sorry ass, men så typisk mannfolk.

 

GROW UP!!!!

Ærlig talt. Blir ordentlig provosert her. Skjønner ikke at du i det hele tatt har noen som er interessert i deg, mer barnslig skal det mye til å bli. Gidder ikke gi deg et eks. på hva du kan gjøre engang, jeg bare håper at det finns et lite håp for at du våkner opp og kan være ORDENTLIG.

Lenke til kommentar
Gjest Ola Normann

Skjønner godt reaksjonen til folk her, men om de les litt nøye, so gjer eg det for hennes del, at ikkje ho skal bli såra.

 

Det skal òg nevnas at ingenting skjedde på juleballet, eg nekta ho å gjera noko, fordi eg ville ikkje utnytta det at ho var full.

Lenke til kommentar
Skjønner godt reaksjonen til folk her, men om de les litt nøye, so gjer eg det for hennes del, at ikkje ho skal bli såra.

 

Det skal òg nevnas at ingenting skjedde på juleballet, eg nekta ho å gjera noko, fordi eg ville ikkje utnytta det at ho var full.

 

Det er bare en dårlig unskyldning. Du har bare ikke lst til å bli sett på som drittsekk av vennene hennes. Det er iallefall det jeg leser ut av det du skriver.

 

Ta deg sammen, rull inn puppen og si det som det er.

Lenke til kommentar

Tror ikke det er noen "happy ending" i slike tilfelder. Er hun forelsket i deg så tror jeg hun blir såret uansett hva du gjør. Klart du kan bli en drittsekk, og det kan løse problemet, men det kan ta lang tid, var i dine sko en gang selv, enkleste er og bli ferdig med det og håpe hun ikke er en psycho. Slike forelskelser går, som regel, over. Og folk må tåle og dumpa en gang i blant også. :)

 

http://www.wikihow.com/Break-Up

Lenke til kommentar

I alle tilfeller kommer hun til å bli såret, enten ved at du oppfører deg dårlig i forholdet, eller at du rett og slett gjør det slutt med en gang. Jeg hadde definitivt valgt det siste, da du ikke drar dette ut i det uendelige med mye spill på følelser. Kjør på og si det som det er. Lei seg blir hun uansett.

Lenke til kommentar

Jeg syntes som mange andre her at du burde si det rett ut og fortelle sannheten, ut fra det du har skrevet.

 

Hun kommer til å bli såret uansett, og hadde jeg vært i hennes sko ville jeg heller fått servert sannheten, enn at kjæresten min plutselig forandra væremåte og begynte å behandle meg som en drittsekk. Hun vil bli såret, ja, men det blir hun nok uansett. Hun får i det minste sannheten, og tilbudet om ditt videre vennskap, men den personen hun kjenner, og ikke en eller annen tufs som plutselig begynte å være deg.

Lenke til kommentar

Å oppføre seg som en drittsekk vil kanskje sette ut et rykte på deg om at du er en dårlig kjæreste, og dette kan hindre deg i å kanskje få et annet forhold. Hvis du bor i byen kan du komme deg unna med det, men ikke i et lite lokalsamfun. Tenk litt på ryktene som kan oppstå etter at du har tatt "den veien".

Lenke til kommentar
Skjønner godt reaksjonen til folk her, men om de les litt nøye, so gjer eg det for hennes del, at ikkje ho skal bli såra.

Hu kommer til å bli såra uansett.

 

Og om du har planer for videre vennskap, er det stor sannsynlighet for at dette kommer for en dag uansett, da er det forbanna mye bedre om du er ærlig fra begynnelsen.

 

Å bli sammen i fylla er uansett idioti imo, da følelser gjerne blir forsterka i fylla og kåthet forveksles med forelskelse. Kjedelig å starte et forhold på et grunnlag som kan være helt borte dagen derpå.

Lenke til kommentar

Det er du som har "drete på leggen" som vi sier det hos oss. Du slo opp med den tidligere kjæresten din, og angret. Så, på fylla, så kliner du og herjer på med denne jenta som tydeligvis enda hadde følelser for deg. Så blir dere sammen, og du er med hele veien.

 

Og nå plutselig finner du ut at du vil ikke være sammen med henne likevel? Det skulle du kanskje tenkt litt på før? Slå opp og bli ferdig med det. Du vil bli sett på som en større drittsekk hvis du oppfører deg så fælt mot "Anne", at hun til slutt må slå opp

Lenke til kommentar

La meg først si, at jeg ikke leste alt her, men er enig med Marlboro! og kanonkent over meg!!

 

Om du ikke har ekte følelser for ho, og faktisk ikke vil være sammen med ho - så vil ho nok ta de signalene du ubevisst gir henne - når forelskelsen hennes har lagt seg (kjærlighet gjør blind som kjent). Dette kan nok ta noe tid. Da vil det faktisk kanskje ikke såre henne like tungt der og da, men det vil nok ta lengre tid å kommer over deg pga dere da har vært sammen lengre.

 

Om du ikke har tid til å vente, so foreslår jeg at du tar deg en prat med ho og forteller henne akkurat hva du føler. Eks: At du er interessert, men ikke føler det er helt riktig - eller at ting har gått litt for fort, eller at du rett og slett ikke er interessert i noe annet enn et vennskap.

 

Om du har litt ryggrad og respekt for andre, er det å være ærlig overfor henne det du burde gjøre.

 

Om du ikke klarer det og/eller absolutt vil ha ho til å slå opp, så er det bare slutte å få henne til å smile og le, og ikke vise noe særlig interesse. Siden forholdet ikke er så etablert, tar hun nok fort hintet. Dette vil nok såre henne mer, da hun gjør det slutt pga du har oppført deg som en drittsekk og ikke vist henne respekt.

Lenke til kommentar
Bla bla bla "jeg har det så vondt"

 

Dude! Step the FUCK up!

 

Du oppfører deg som en usikker liten 15-åring, noe jeg også mistenker at du er. Føler du noe, sier du det.

Hvis du ikke vil at det skal være slik det er, så må DU, som MANNEN, si hva du mener.

 

"Du. Det var kos og alt sånt, men jeg kan ikke love noe mer enn vennskap".

 

Ikke feig deg ut nå, og let etter den magiske linja her inne. Ta heller å finn ballene dine og gjør det DU mener er rett...

 

Du oppfører deg som en liten jentevalp her. Ta heller å gro et par og ta det som en mann.

 

Sheesh!

Endret av Chosen_One
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...