Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Lei av vond nakke og hodepine..


elektroboy

Anbefalte innlegg

Nå er jeg mektig lei av å gå med hodepine hver dag. Begynte for 1 år siden, da gikk jeg til en fysioteraput, som knadde meg. Å da hadde jeg ikke hodepine på et halvt år. Også kom det igjen. Å etter det har de prøvd slynge, ergonomi eller hva de kaller det. Og forrig torsdag gikk jeg til en som driver med massasje. Å det hjalp ikke noe. Og jeg gidder ikke å betale 450,- hver gang for å bli massert og det ikke hjelper.

 

Men hun som maserte meg, sa at det kunne være fordi jeg var så anspent når jeg spilte trommer. For hun hadde hatt noen kunder som hadde samme problem som meg.

 

Det hjelper litt når jeg feks legger meg ned i senga. Men så fort jeg står opp igjen, så dunker det som bare det i hodet, og rundt øyne.

 

Til torsdag så skal jeg til legen, for å få sjekka dette. Det må jo gå ann å kurere den driten...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er helt riktig å henvende seg til legen. Selv om andre (inklusive oss på forumet), mener noe om hva som er årsaken og kan gi tips, bør din hodepine bli vurdert av kvalifisert helsepersonell (lege). Når en har utelukket hjernetumor, synsfeil, blodtrykksforstyrrelse og andre patologiske årsaker, kan man trygt se på mulig stressanspenthet, dårlige sovestillinger, tromming med senkte skuldre, etc.

Etter at legen evt har utelukket de oven nevnte årsakene, tenker jeg at du best selv er i stand til å utrede hva som er årsaken. Det må til at du bevistgjøres mht når du er anspent.

Det er også mulig at en kiropraktor kan være til hjelp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...