Gå til innhold

Kulturo: Superheltene folkets favoritter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Liker best Indiana jeg. :)

 

Når det kommer til humorprogram er det vel House som gjelder. :)

 

Indiana vil alltid ha en helt spesiell plass for meg, det var han som fikk meg interessert i arkeologi og historie, og se nå driver jeg og studerer historie.

Anyways, grunnen til at jeg quoter LockBreaker er den siste setningen, er det ment som ironi (da House ikke er en humorserie) eller som et "spark" til de humorseriene som ble nevnt? For min del har jeg begynt å like Two and A Half Men ganske mye, men House er genial overall

Lenke til kommentar

Det var vel litt ironisk ment tror jeg. House er jo ikke direkte "humor" i den forstand at manuset er skrevet med reglene for komedien i hånd, men det ser ut til å fungere like godt likevel. I House får du en slags blanding av flere faktorer, blant dem er det en komisk grunntone som mange ganger får meg til å le. House sin sarkasme og ignoranse overfor sine medarbeidere kan jeg le meg skakk av noen ganger, men samtidig har House det seriøse og det tar også opp samfunnsproblem enkelte ganger. :)

 

Så House er ikke direkte et ekte humorprogram, men det fungerer fint som det også. House er vel egentlig favorittprogrammet mitt totalt sett, mye på grunn av det jeg nevnte ovenfor. :)

 

Men Ugly Betty og lignende serier har jeg aldri vært noen stor fan av. House slår dem både på innhold og humor. House har slik en hærlig, sarkastisk humor. :)

Endret av LockBreaker
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...