Mr.Anki Skrevet 7. november 2008 Del Skrevet 7. november 2008 Hei, Har lenge lurt på hvorfor matpapiret "faller" av brødskivene mine? Mulig det bare er hos meg? Til og med når jeg har på leverpostei faller det av. Noen som har noen forklaring på dette? Lenke til kommentar
Blårens Skrevet 7. november 2008 Del Skrevet 7. november 2008 Åhhh det er irriterende =) Derfor jeg har begynnt å bruke plastposer i stedet :!: Synd maten blir svett og ekkel da =( Er det ingen som har forsket på hvorfor matpapir detter av? Lenke til kommentar
Mr.Anki Skrevet 7. november 2008 Forfatter Del Skrevet 7. november 2008 Det er ikke bare ho meg altså Lenke til kommentar
GeO Skrevet 7. november 2008 Del Skrevet 7. november 2008 Fuktighet fra pålegget får matpapiret til å utvide seg på undersiden, mens oversiden fortsatt er tørr og ikke utvider seg. Dette gjør at matpapiret krøller seg oppover, og til slutt ruller av brødskiven. Lenke til kommentar
Mr.Anki Skrevet 7. november 2008 Forfatter Del Skrevet 7. november 2008 Høres fornuftig ut TwinMOS, men om pålegget er helt tørt, skjer det ingenting da? Lenke til kommentar
GeO Skrevet 7. november 2008 Del Skrevet 7. november 2008 Det er ikke så mye som skal til, så det vil så godt som alltid være nok fuktighet i pålegget til at dette skjer. Jeg kommer ihvertfall ikke på noen "helt tørre" påleggstyper i farten ... Lenke til kommentar
Mr.Anki Skrevet 7. november 2008 Forfatter Del Skrevet 7. november 2008 Okei, fint å få en løsning på problemet iallefall Lenke til kommentar
BeFs Skrevet 7. november 2008 Del Skrevet 7. november 2008 Jeg skjønner ikke probemstillingen her folkens! Matpapir som i matpakkepapir eller mellomleggspapir? Er ikke papiret laget for å lett kunne ta det av uten at pålegget blir med? Lenke til kommentar
Mr.Anki Skrevet 7. november 2008 Forfatter Del Skrevet 7. november 2008 Mellomleggspapir jeg tenker på. Lenke til kommentar
BeFs Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Hvorfor vil vi ikke at mellomleggspapiret skal gå av? Skal man spise dette? Lenke til kommentar
GeO Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Poenget er at det krøller seg sammen og "hopper" av med det samme man legger det på, hvis man ikke skynder seg og legger en annen brødskive oppå. Lenke til kommentar
BeFs Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Aha! Når du sier det så... Trodde det var ved utpakking, ikke innpakking. Det gjør jo faktisk det Lenke til kommentar
Rabbid Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Skjedde ikke hos meg paa den tiden jeg lagde matpakker. Lenke til kommentar
Mr.Anki Skrevet 8. november 2008 Forfatter Del Skrevet 8. november 2008 Brukte du sjokoladepålegg eller lignende? Lenke til kommentar
Gyr0 Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Jeg pleier å legge matpapiret på, og vente til det krøller seg litt. Så snur jeg matpapiret og legger den krøllede sia ned. Win Lenke til kommentar
Mr.Anki Skrevet 8. november 2008 Forfatter Del Skrevet 8. november 2008 Teiper du fast papiret Steina? Lenke til kommentar
M.H Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Fest det med gummistrikk rundt brøskiven. Lenke til kommentar
Gyr0 Skrevet 8. november 2008 Del Skrevet 8. november 2008 Det er jo ikke et problem hvis du har flere brødskiver over hverandre Lenke til kommentar
Mr.Anki Skrevet 8. november 2008 Forfatter Del Skrevet 8. november 2008 Hva med brødskiva på toppen? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå