Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den såkalte tribal-moten har vart overaskende lenge spør du meg. Selv presterte jeg å få en klassisk svart tribal på høyre skulderblad hos tilfeldig tattovør i nyhavn i 94. Den gang var var det mindre tribals og smale tribal armbånd det gikk i. Dette var før både kinategn og trampstamps tok av. Derfor er jeg noe forundret over at denne type tattovering fortsatt er så populært i visse kretser. Uansett kan en velutført og gjennomtenkt tribal være kult det, for all del, men personlig mener jeg det gjør seg best som en del av en helhet. Jeg er også i besittelse av en maori-inspirert halv-sleeve som også går under kategorien tribal. Denne er jeg meget fornøyd med den dag i dag, men så var den også grundig gjenomtenkt og gjennomgikk utallige runder på tegnebordet i tillegg til å være utført av norges ypperste tattovør i sin klasse. Understreker bare som nevnt tidligere i tråden at tribals for all del kan være kult, men sørg da for svingende å få det skikkelig utført og lytt til råd fra tattovøren.

 

post-86697-1182764815_thumb.jpg

 

Her er mitt eksemplar av "fy faen, jeg skal ha en feeeet tribal tattis" som jeg i bunn og grunn er helt fornøyd med til tross for at tattovøren var litt hard med nåla, noe som gjør at den har en tendens til å hovne opp å klø ved varmt vær.

Den kommer nok etterhvert til å bli en del av en ikke-tribal hel backpiece, men der gjenstår laaaang tid på tegnebordet.

 

For øvrig ser jeg at min store helt http://www.tattooharald.com/ har oppdatert sidene sine med nye bilder. Her er det flust med eksempler på tribal vandalisme på høyt nivå. Men underholdningsverdien er upåklagelig, som vanlig :thumbup:

Endret av dr Gonzo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...