Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9871234

Hvordan er det å strekke medusa?

Har smått lyst til å strekke min. ;p

Vel, for min del har det vært like ille hver gang ettersom jeg, som jeg nevnte tidligere, har mye arrvev pga. tidligere forsøk.

Det svir godt, for å si det sånn.

 

Vil forresten anbefale at du selvfølgelig går til et studio og får det gjort, i så fall. Ser for meg at det gjerne må bestilles inn litt smykker i rette størrelser etter som labret-smykker i ulike tykkelser heller ikke er noe alle studioer har.

Lenke til kommentar

da er jeg ferdig med nedre del av beinet på høyre side full Japansk sleve type tattoo, satt ifra 20 til rundt 1:30 :!: helt jævlig den siste timen, begynte se dobbelt og er litt små rusa på smerte nå..

 

Tot 16-18timer er brukt på beinet.

 

da gjenstår arbeidet med holde det rent og smurt inn :)

 

og det er verdt det :thumbup:

gleder meg til bilder :love:

 

 

Venter fortsatt på bilde du skulle poste :p

 

 

kommer bilder innen kvelden må ha en kompis til å ta noe bilder, så skal jeg få det ut her :)

Lenke til kommentar

Bump

 

Jeg begynner å bli veldig mentalt klar for min første tatovering.

 

[...]

Så nå gjenstår det 2 ting; bestemme seg for plassering og finne en tatovør som kan gjøre min "indere vison" til realitet.

 

Siden dette er min første (av ?? ... ;) ) så vil jeg ikke at den skal være dominerende og jeg prøver å finne ut en god plassering som ikke er synlig for "alle hele tiden" og samtidig ikke gir for mye issues i forbindelse med groing/pleie. Så ett eller annet sted som ikke er armer eller legger. Tenkte først på hofta, men så slo det meg at det kan være et problem med bukselinning som irriterer osv. Noen inspill fra dere med erfaring?

 

[...]

Håper jeg kan få noen inspill, for som sagt begynner jeg å bli litt gira på å få litt blekk.

 

Det med tatovør har delvis blitt svart gjennom andre (i alle fall ikke anbefalt Contrast i Sandefjord), men jeg er fortsatt veldig i tvil på plassering. Hvor store problemer kan en bukselinning (eller bh-strikk) gi og hvordan går man eventuelt fram for å minimere slike problemer i gro-perioden?

Lenke til kommentar

Hei. Jeg fyller 18 i mai og tenkte kanskje å ta en tatovering. En Nautisk stjerne pga symbolikken den har. Jeg har alltid vært glad i å være på sjøen i tillegg til at jeg liker at den andre betydningen med at den skal vise vei. Slik at den viser vei til et godt og trygt liv som vil være betydningen for meg. Hva synes dere? Har dere for eksempel noen råd?

Lenke til kommentar

Noen som veit hvor man får kjøpt piercing smykker i ekte sølv, norsk nettside? :)

Har lyst på sånn salamander hvor den liksom går gjennom hullet liksom :)

Hvorfor må det være sølv, hvorfor må det være norsk nettside og i hvilken størrelse og fasong?

 

Edit: Hvis dette er til navlepiercingen din og den ble tatt for 2,3måneder siden skal du ikke bruke sølv. Sist jeg sjekket var grotiden på navlepiercing rundt seks måneder og i piercinger som gror skal man ikke bruke sølv, men titan eller bioplast.

Endret av Flying
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Hei! Hvordan kan man se at en piercing gror ut ? jeg tok min for 2,3 mnd siden i navelen, og jeg kan kjenne stanga under huden veldig godt nå... jeg veit ikke om dette er normalt? pleier man å hovne opp etter man har tatt den ? så det har gått over nå??

Spørs vel litt på hvilken piercing det er snakk om, men normalt skal den vel ikke se hoven ut såpass lenge etter at du tok den, nei.

Om den er sår/rød i kantene kan det også være et tegn på at noe er galt. Det beste vil klart være å høre med et studio som kan tingene sine, da.

 

Hvem var det som satte piercingen på deg? Både plassering og smykkevalg kan påvirke hvordan kroppen reagerer på piercingen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...