Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har tenkt mye på tatoveringer i det siste da en kompis av meg fikk en på armen. Hadde lyst på noe stort og rått på ryggen min av noe. Vet ikke hva som kan anbefales. Litt løst på noe som får folk til å skvette litt kanskje. Fargerikt og mektig. På armen kunne jeg tenkt meg noe lettvindt sånn som streker av slags. Noe lignende vin diesel har.

 

Må bare si jeg har ikke peiling på tatoveringer. Bare noe jeg egentlig nettopp oppdagen kan man si. Ble meget inspirert.

Endret av Mørkeblå
Lenke til kommentar

Jeg lurer på om dere her kan hjelpe meg. :)

Jeg har tenkt til å ta en portrett-tatovering, men sliter litt med å finne en som er veldig dyktig. Når jeg først skal ta et portrett, vil jeg være veldig nøye med hvem jeg velger.

Jeg har bare en tatovering fra før, som er realtivt "enkel", men må nok lete mer denne gangen.

 

Noen som kan anbefale en tatovør jeg kan sjekke ut?

Lenke til kommentar

Driver å tenker på min første tattoo som jeg gjør fra da til da.

 

post-101185-0-72783000-1316378443_thumb.jpg

 

Folk sier at det er lurt å ta tattoo så kan dekke den til. Er det dumt å ta den så nærme hånda iforhold til å dekke den til eller er den såpass anonym at det ikke gjør noe? Der kommer den vel til å flashe frem omtrent uansett så lenge jeg ikke har jakke.

 

Har tatoveringer lengre ned enn det selv. Ingen problemer med skjorter f.eks.

Endret av Northern
  • Liker 1
Lenke til kommentar

God kveld godtfolk!

Sitter her for meg selv og jobber med en skisse for en tattovering jeg har gått rundt og tenkt på å ta i rundt to år nå.

Saken er den at jeg kun har tenkt meg et motiv, uten å "tenke realistisk på det" i forhold til om det gjerne blir for mye detaljer og "fiksfakseri" til at den kan se bra ut i forhold til størrelse og plassering. Har i første omgang tenkt meg at den skal sitte på høyre brystmuskel, og strekke seg ca fra kragebenet til rett over brystvorten.

 

Jeg kunne veldig gjerne trengt noen innspill i forhold til selve motivet mtp. detaljer, hvor mye sort det blir og muligens hvordan dette kan ende bli seende ut.

post-79534-0-34263100-1316392552_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Har et par spørsmål til dere som har mer kjennskap til tatoveringer.

Har opplevd en del i livet, men føler jeg endelig har begynt å legge ting bak meg og istedet fokuserer jeg på å bygge ei framtid. Har en del arr etter diverse ting som har skjedd meg, og disse er jo selvsagt en evig påminnelse om fortida. Jeg kunne derfor tenkt meg og hatt noe på kroppen som minner meg på å se framover mot lysere tider.

 

Har en del design i hodet, som jeg ikke har fått ned på papiret enda, da jeg er usikker på hvor jeg vil ha den. Har ingen andre tatoveringer og tror ikke jeg kommer til å ta noe annet heller, så det blir kun denne(med mindre jeg blir bitt av basillen såklart). Designet vil ikke bli særlig stort, og jeg lurer da på å ha den i nakken. Da er det helt opp til meg om den skal vises for andre, denne er jo som sagt kun for meg.

 

Blir tatoveringer i nakken sett på som "harry" eller klisje egentlig? Syns jeg ser ganske mange med det, og lurer på om det har samme dårlige rykte som "tramp-stamp". Vet at sånt egentlig ikke burde påvirke avgjørelsen min, men har noen forslag til andre steder på kroppen hvor den kan tas? I nærheten av lår/rumpe/underliv er uaktuelt, det samme er føtter.

 

Lurer også på om Lillehammer Ta2 er å anbefale? Eller om noen har et annet studio i Lillehammer-området å anbefale så tas det gjerne i mot :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

hvis du bare tar karakteren og jordenkloden, og kutter resten blir det bra. ellers for mye sort i bakgrunnen til at denne tatoveringen skal bli noe gunstig.

 

er du tattovør?

Lenke til kommentar

Bare et lite innspill, ser du har LaVey pentagrammet/Sigil of Baphomet i bakgrunnen. Har hørt at folk har havnet i trøbbel hvis de har møtt på medlemmer av "Church of Satan", da det er deres symbol, tegnet av grunnleggeren selv.

 

Hmm hmm.

 

Havnet i trøbbel for å bruke et symbol? Skal det være forebeholdt "LaVeyanere"/LaVey satanister å bruke symbolet? Jeg er klar over at det kan virke litt pussig av en som ikke er selvutnevnt medlem av dette trossamfunnet/denne overbevisningen å ville bruke et slikt symbol i en tattovering, indeed. Men med tanke på at dette i første omgang er en høyst personlig "samling" av symboler jeg føler godt representerer en veldig vanskelig og tung periode i livet mitt, ser jeg ikke for meg at jeg i årene fremover kommer til å måtte vise meg i bar overkropp til eventuelle LaVey ekstremister.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...