Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+981234789

tja, det skal ganske mye til for å streke, ødelegge tattisen, men siden du slanker deg og trener, så har du kanksje noen kilo for mye her å der..

så ja jeg ville ha ventet, da har du noe å glede det til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

*snip*

Stikker den langt ut på andre siden?

Ser uansett ut som smykket er alt for kort(!) Anbefaler deg å komme deg til et studio for å få byttet til ei lengre stang snarest. (:

 

Det er ingen ting som stikker ut. Den er tett inntil huden. Men jeg kjenner ikke noe gnaging, ol?

 

Men hva slags glidemiddel var det dere mente jeg skulle bruke på øret/spiralen? Vil starte i kveld..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Da er den for trang, kom deg til et studio og bytt smykke. Ny piercing skal ikke ligge så tett inntil huden, den trenger litt plass å bevege seg på i grotiden.

 

Glidemiddelet kan være det meste som får det til å gli, men enten vannbasert glidemiddel fra kondomeriet eller jojobaolje fra helsekostforretninger anbefales.

Lenke til kommentar

Bein og andre organiske materialer er som oftest ganske porøse, noe som gjør at de har lett for å samle skitt og smuss. Ikke særlig gunstig i en nystrukket piercing.

 

Men om jeg renser den i ny og ne da? Jeg har ikke mulighet til å bruke noe annent, med mindre jeg bestiller, igjen.

Lenke til kommentar

Tror egentlig det vil utgjøre en minimal forskjell. Materialet er jo like porøst tvers igjennom, så selv om det ser bra ut på overflaten, betyr ikke det at det ikke er masse skitt der. Det kan godt gå kjempefint, men det kan også gå rimelig dårlig. Men det er selvsagt opp til deg hvor store sjanser du har lyst til å ta.

Lenke til kommentar

Vurderer sterk å ta tattoo. Men hører stadig at folk sier det gjør drit vondt. Er det sant? Er en liten pingle med ikke så alt for stor smerteterskel. :blush:

 

Vurderer plasser som lår, bryst, armleddet eller ankelen (ved siden av kulen). Er bare 18 år og ikke helt ferdig utviklet. Vil tattooen bli ødelagt når jeg får mer mandig kropp? Strekkes den?

Lenke til kommentar

jeg har sittet 3,5 timer med ribbeina (min første, faktisk) og den var grisevond! Fikk vite av tatovøren at det var blandt de værste stedene. Men det var likevel gjennomførbart. Har også en på låret, satt i 10 timer, og den synes jeg gikk helt fint. Gjorde mer vondt i foten jeg måtte ligge på i 10 timer :p

Lenke til kommentar

jeg har sittet 3,5 timer med ribbeina (min første, faktisk) og den var grisevond! Fikk vite av tatovøren at det var blandt de værste stedene. Men det var likevel gjennomførbart.

 

Skriver under på at ribbeina er rimelig jævlig... tok min andre tatovering på OTC, på ribbeina fra rett under brystet til hofta... 6 1/2 time med smerte som jeg aldri har kjent maken til.

Men man klarer det jo!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...