Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et lite "noob"-spørsmål: hvor lenge varer tatoveringer? Kan man regne med at en tatovering fortsatt har sterke farger og skarpe linjer etter 15-20 år? Jeg skjønner at dette nok kommer helt an på pleie, men med et realistisk nivå pleie og omsorg, hva er sånn cirka gjennomsnittet?

 

Dreit meg ut på nr. 1. Tok ikke så godt vare på den, og den er slitt allerede. De seneste er jeg kjempefornøyd med, fordi jeg tok godt vare på dem de første ukene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Blir de levert i par? Eller må jeg bestille dobbelt opp? :p

Du må kjøpe en og en, leveres ikke i par. Det burde stå spesifisert på sida om det er et par.

Lenke til kommentar

Hei! Jeg trenger forslag til ideer eller konkrete forslag for en ny tatovering, håper noen her er interessert i å hjelpe. Har lyst til å ha den på venstre side av kroppen, ovenfor midje/ribbein, under armen liksom. Vil at den skal være noe norrønt/nordisk (viking tatovering). Håper på gode forslag, ideer og linker

 

Takk!

Lenke til kommentar

Åssen er det egentlig med tatovering og det og "bli større" Jeg har begynt og tenke på og ta meg en halfsleeve, men er i utgangspunktet en tynn kar, men har begynt og trene aktivt i det siste, så hvis jeg tar tattovering nå og vokser endel rundt arma. Vil hele greia blir fucka da ?

Lenke til kommentar

Jeg har også lurt litt på det samme, men samtidig så har jeg vrt opp 30 kilo fra jeg tok tattoveringene mine og nå ned igjen tilbake til ca 83 kilo. Jeg kan ikke se at jeg så noen forskjell, men samtidig kan en tenke seg at formene som gis når det er muskler gir andre visuelle forandringer enn når det er snakk om fett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...