Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Sikkert spurt om tidligere, men orker ikke å lete gjennom nærmere 540 sider; hvilken sjappe er å anbefale i Oslo/Bærum/Drammen-området? Er på utkikk etter en seriøs sjappe med talentfulle tatovører, og overlever fint en liten kjøretur for å havne hos den "beste". Noen som har noen å anbefale i det området?

Endret av JulianR
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vær snill nå :!:

Han er jo så utrolig god

 

 

Du må ikke finne på å gå til han selv om han er den siste tattovøren på jord.

Pictars plx :dribble:

 

Har jo sett en del av Haralds arbeider, så lurer på om Bo er mye verre? Har hørt rykter om at han er Norges dårligste og tatoverer folk ned i 13-års alderen, så dette lover bra!!

 

EDIT: Ellers så kan dere ta en kronerulling her på forumet, så drar jeg selv til Bo og tatoverer et kart over Gamlebyen på ryggen, så poster jeg resultatet her. (Åpen post anyone? :fun: )

Endret av Langbein
Lenke til kommentar

Bo har faktisk gjort noe bra har jeg hørt fra tattovører og det er det som iriterer noen vet jeg....han kan mye bedre enn det han gjør og han ser ikke på det som kunst....han gjør det rett og slett for penger og driter i åssen det blir( eller han sier jo at det ser bra ut det han lager :!: ). Sier jo seg selv når han ikke har utviklet seg på 30år.

Men status å bli tattovert hos han ja, får respekt på flekken :love:

Endret av Fluesopp
Lenke til kommentar
Men status å bli tattovert hos han ja, får respekt på flekken :love:

 

Må da være andre og tryggere måter å få status og respekt på hvis man ønsker seg det!? :p;)

 

psilocybe

 

Over sommeren har jeg planer om å tattovere halsen. Blir antageligvis en skorpion sånn litt på siden under øret omtrent. Har ikke helt bestemt meg for hvor stor enda.

Men jeg mener at du har skrevet for en stund siden at det er lett at tattoveringer på halsen sprekker opp eller noe siden halsen er et bevegelig område. Tror du at det vil bli noe problem med tanke på motivet og plasseringen jeg tenker på?

Lenke til kommentar
Vet ikke med sikkert, men så lenge du ikke er solbrent osv. så skal det vel gå bra...har bare hørt at man skal holde seg vekke fra sola :tease:

Hvorfor spør du ikke en tattovør da....foreks.

 

vet at jeg bør holde meg unna sola.. har ikke noen tattovører i nærheten av her jeg bor som jeg kan sprø, så tenkte jeg kunne spør her først :p

Hørte noen snakka så smått om at den fort kunne bli litt blass når man ble "bleik" igjen..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...