Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kom over en video på youtube. Ei jente som lot vennen sin ta septum på henne, med en random synål. Og bare det. Finnes verre, men likevel :ermm: . Skjønner ikke at de tør det der. Jeg lar ikke vennene mine komme med strikkepinnene hvertfall =/ . Så ikke veldig behagelig ut.

 

Det finnes mange slike historier. Noen ender bra, andre ikke like bra. Har ei venninne som tok hull i leppen selv. Det endte bra. Men *grøss*.. Enig med deg; hadde aldri latt noen av mine venner gjort det på meg. Takke meg til en proff person som vet hva de driver med.

Lenke til kommentar

Råd om pleie av tatovering!!!

 

Hei. Jeg tok 2 tatoveringer på onsdag (håndledd og ankel) og nå trenger jeg råd om pleie. Fikk ikke så god info om det på selve studioet, og så har jeg lest så mye på nett. Bruker selv vaselin og vasker det med grønnsåpe. men jeg har enda ikke fått den såkalte skorpen, eller rur (aner ikke hva det er engang)

 

det eneste som jeg har "fått" hittil er noe som kan sammenlignes med "gul saft" som samles med vaselinen. det er litt ekkelt, og jeg vet ikke om det er riktig???

de 2 første dagene pakket jeg inn hele tatoveringene med plastfolie og bandasjerte det rundt. hadde på vaselin da.. byttet det 2 ganger om dagen...

 

Nå er jeg redd for at tatoveringen skal bli helt fucked up! Jeg har fortsatt fargene og alt, men bekymrer med veldig over dette med det gule, og aner ikke helt hvordan skorpen skal se ut. Skal nå bytte vaselinene med Helosan salve, da jeg har hørt at den er bedre...

 

Men jeg trenger RÅD!!! ASAP

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

ikke bruk vaselin, bruk 98% aloe vera, eller Helosan.

jeg har bare på plasten i 2 dager og vasker den med grønnsåpe i 1 uke eller 2.

 

viktig at den får luft, så du ikke kveler den med vaselin og bandasjer.

det er normalt at den skal lekke blekk i 1-2 dager, men det gule har ikke jeg hatt..

Endret av Slettet+981234789
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...