Gå til innhold

Tråden om Left 4 Dead-spillene.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+513

Ja får se hvordan fullversjonen blir, men jeg anbefaler ikke stekepanne om man er tom for ammo og har 100 zombier mot seg.

 

Elgitar var litt bedre, zombiehodene hadde en tendens til å dette av.

 

Jockeyen ver jo tøff, spittern også :p

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar
Ja får se hvordan fullversjonen blir, men jeg anbefaler ikke stekepanne om man er tom for ammo og har 100 zombier mot seg.

Still deg i et hjørne og hold skyteknappen inne..

Melee-våpen er slik det står seg nå latterlig overpowered hvor 15 melee-hits bringer en tank ned. Håper de enten setter melee-fatigue på de, eller nerfer de.

Lenke til kommentar
Har forhåndsbestilt det idag til xbox 360! Benyttet meg av det tilbudet på gamestop, 2 spill og 1 krone! Men skal ikke jeg få en demokode eller noe? Jeg spurte, men dem viste tydeligvis ike noe om det. Har lyst på demoen!

 

 

Tror demoen er forseint for at du kan få den. Siste gang du kunne forhandsbestille og få demoen var for en uke siden. tror jeg. men du vil uansett få baseball kølla :)

Lenke til kommentar
Alle får baseballkølle. De som forhåndsbestilte får en "special editon" i chrome, mens de andre får vanlig trefarget. Det blir med andre ord som om du har lastet ned nytt skin til baseballkøllen din.

 

Nå ble jeg letta! Baseball bat er mitt definitive favorittmeleevåpen. Har trodd lenge at baseball var helt eksklusivt for bare de som forhåndsbestilte.

Lenke til kommentar

Faen også. -.-.....Assassin's creed 2 kommer jo også 19 november, greit, da blir det to spill på en dag, men det går fint, bytter inn 2 av spillene mine da så jeg kan bruke gamestop sin 1 kr tilbud.

 

Uansett, forhåndsbestilte det i dag, nå har jeg demo kode også =D! gleder meg til å teste det på boxen når jeg kommer hemat.

Endret av Perrern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...