Gå til innhold

Trenger ny telefon til hjemme og småjobbing


Fumler

Anbefalte innlegg

Hallo. Har en blackberry jeg bruker i jobbsammenheng, men vil ha en mindre, billigere og litt mindre klumpete telefon til å bruke hjemme osv.

 

Det jeg vil bruke den til er:

Mye ringing (så trenger bra taletid)

Mye SMS

 

Trenger funksjoner:

Bluetooth

Kamera

MP3 (tenkt å ha noen sanger på telefonen)

stort minne (har vel over 1000 kontakter pga jobb sammenheng)

Fargeskjerm

Epost er greit, men det kan jeg godt bruke blackberry til.

 

Takker for all hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skriver ikke noe om hvor viktig kamera-/musikkdelen av telefonen er, ei heller om pris (det meste er billigere enn en ulåst nyere Blackberry ;)).

 

Tre mulige alternativer (i tillegg til E51):

 

- Samsung SGH-i550: https://prisguiden.no/product.php?productId=81640. Den fikk blant annet trekk for dårlig GPS-funksjon og manglende wifi i Amobils test, men ingen av delene er krav du stiller. Telefonen kan derfor være et bra valg for deg. Den har 3,5 mm jack for lyd, 3 megapiksel-kamera med autofokus, minnekort på 1 GB følger med, og bra batteritid. Størst skjerm av de tre, men i følge Amobil er skjermen blass og vanskelig å bruke i direkte sollys.

 

- Sony Ericsson K810i: https://prisguiden.no/product.php?productId=63871. Kort og godt en bra kameramobil med god batteritid. Mangler 3,5 mm jack for lyd. Ikke mye integrert minne, men kan utvides med minnekort. Minst skjerm av de tre.

 

- Nokia E71: https://prisguiden.no/product.php?productId=97287. Du beholder en del av proffunksjonaliteten som din Blackberry har, og du kan derfor bruke den til "småjobbing", som du sier. Fulltastatur uten å være klumpete (tykkelse på 1,0 cm, mot hhv. 1,38 cm og 1,70 cm på de andre). Mangler 3,5 mm jack for lyd. Imponerende bra batteritid, kameraet er mer midt på treet. Ikke mye integrert minne, men kan utvides med minnekort.

Lenke til kommentar

Sony Ericsson z770i, Sony Ericsson k660i, Nokia 3120 classic (billig og bra!!), Nokia 6300.

 

Anbefaler deg å IKKE kjøpe nokiamobilene som begynner med E eller N med mindre du trenger en svært avansert mobil (noe det virker som du ikke trenger utfra spesifikasjonene, du har dessuten allerede blackberry), da disse er smarttelefoner som er tregere og mer kronglete enn de jeg nevnte øverst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...