Gå til innhold

[AoC]Spikeren i kista for Funcom?


Anbefalte innlegg

Han er ikke en "random" person, men han er som jeg sa en enkelt person. Og når han kjøper aksjer så er det etter alt å dømme slik som du skriver fordi han mener aksjekursen ligger for lavt. Men det betyr ikke det samme som at aksjekursen er for lav, bare at den kunne være det. Ikke noe vi ikke visste fra før.

Jeg kan godt se for meg at det er mulig å tjene penger på aksjene enda, selv om det går dårlig med spillet.

 

Å påstå noe annet ville vært korttenkt, men det har jeg ikke gjort.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pycnopodia: Slutt med deg, vær så snill. Jeg har klart å overse alle argumentene dine en god stund, men nå er det kommet til et punkt hvor jeg ser etter en mulighet for å hindre at dine poster blir vist hos meg (har desverre ikke funnet en slik mulighet på dette forumet enda)

 

Du er forsåvidt relativt flink å skrive, men argumentasjonen din er bare tåpelig.

 

 

Så til topic:

 

Jeg kuttet ut AoC en måned etter release pga mye feil og mangler, men jeg merker at både jeg og flere venner har fått lyst til å prøve igjen. Jeg tror ikke vi skal avskrive AoC enda, men de kommer nok aldri til å leve opp til forventnigene som ble skapt før release.

 

(Beklager eventuele skrivefeil, har ikke tid til å lese igjennom)

Lenke til kommentar
Og tjener fortsatt penger. De negative folkene har jo sagt "neste kvartal blir garantert rødt" i hele år.

 

Nja, regnskapene deres er et eneste rot så jeg ville ikke ha trukket noen form for konklusjon ut fra dem.

Utrolig.. du har virkelig gått inn i en personlig vendetta mot Funcom, også veldig imponerende hvordan du deler med oss din dype innsikt i både hvordan aksjemarkedet og hvordan Funcom opererer.

 

Du briljerer poengterte kommentarer som du har masse og backe opp med. Det må sies at å lese et regnskap med null innsikt i hva de forskjellige punktene betyr er utrolig ambisiøst, men like fult hopper du inn i oppgaven med selvtilliten på topp.

 

Det jeg mener er, det bør være unødvendig og fylle post opp og ned med dine "tolkninger" og personlige av Funcom. Vi forstår at du av en eller annen merkelig grunn hater bedriften og mener de har gjort deg stor urett. Men da det er så subjektivt som det i ditt tilfelle er må det gå an å holde det for seg selv. Særlig da du ikke har noe annet en selv analysert, Se og Hør materiale og servere oss.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er på tide å gi oss en ny måned med gratis spilling. Har fått inntrykk av at det er gjort store forbedringer i spillet, og det blir mye lettere for meg å få med vennene mine igjen hvis det kommer en ny gratisrunde.

 

Hvis det ikke blir flere betalede etter en ny gratisperiode trur jeg også at de kan begrave AoC

Lenke til kommentar

Altså en ny gratis månde med spilling for og få venner tilbake? Er ca 100 kr Nok så innmari mye og betale for 30/1 dagers spilling?

 

Vil selv ikke kalle hele spillet en flopp av den grad. Det er bare alt for mange WOW folk som nekter og prøve noe annet, siden WOW ikke trenger noen super pc for og funke, og AOC krever faktisk litt for og funke OK. Og de fleste WOW spillerene sitter jo ikke akkurat på noen supre pc'er har jeg inntrykk av....

 

Og en annen ting, var virkelig WOW så mye bedre en AOC i starten eller i det hele tatt det første året?

 

Og hvis AOC er en flopp som mange av dere virkelig sier, hva med Warhammer Online og alle de andre spillene av denne sjangeren som er ute på markedet som har kommet ut etter WOW, alle de flopper også siden de ikke har blitt like store og poppulære?

 

Selv spiller jeg enda og liker det like godt enda, har egentlig aldri klaget noe spessielt på det, syntes alt har funket greit.

Lenke til kommentar

Helt enig med deg halkey, kan ikke kalle det en flopp fordi det ikke har 4 mill brukere etter et halvt år. Jeg starta igjen igår etter at jeg rett og slett ikke hadde tid til og spille. Det med WoW, det var jo ikke noe mer der, husker godt at AB kom jeg. Slike spill er jo underutvikling hele tiden og blir sluppet ut"halv-ferdig" fordi man aldri kan bli ferdig. riktig nok en del bugs og slikt som ble ekstra merkbart når man ikke hadde noen spesielt bra maskin.

 

Jeg syntes det er lurt med en slik gratis uke/måned nettop fordi om du har fått ett dårlig utgangspunkt så har du ikke veldig lyst til og betale 100 kroner får så og finne ut at det ikke var noen forandring. Men burde nok vente enda litte grann med dette for er ikke noe poeng å friste med en ny 50-75 instance og to kommende endgame instances syntes jeg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...