Gå til innhold

Sons of Anarchy - Generell Diskusjon - (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt gøy å se Otto (Kurt Sutter) og Gemma (Katey Segal) være sammen for første gang på serien i samme scene. Som jeg har sikkert nevnt før, så er disse to gift i virkeligheten.

 

Ser veldig fram til hva som skjer videre. Klart at Juice blir mer i sentrum framover, og at det kan bli en mørk storyline for han nå.

 

Kan også ende på noen forskjellige måter dette med kokainen Juice tok:

1. Juice blir drept av kartellet, Mayans eller SAMCRO.

2. Det blir krig mellom mayans og SAMCRO igjen.

3. Kartellet prøver å drepe alle involverte.

 

Episoden var kanskje ikke den sterkeste så langt denne sesongen, men hvis dere ser tilbake på episoden i slutten av året så vil nok betydningen bli noe annet. Slik episoder som dette trengs, oppbygging i tv-serier er strengt tatt nødvendig hvis det skal bli noe bra ut av plots.

 

Tom Arnold og Dont Hassel The Hoff i samme episode, damm.

10110558-large.jpeg

 

En ting jeg liker med Sutter sin jobb på serien er at han ikke bruker flashbacks. Jeg kunne kanskje ha sagt det var greit hvis det skjedde bare en episode. Men hele John Teller-plottet er greit at de løser opp i nåtiden, selv om det er blitt litt rot med det rundt i de siste episodene. Se intervjuet med Sutter på forrige side.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Sesongen er virkelig god så langt. Sutter tar en del sjanser med serien og, som er litt forfriskende og.

 

Jeg nyter hver episode, men jeg må si jeg ble litt forskrekket av Caly`s sine handlinger i denne episoden. Sørge for at kartellet tar seg av Tara, old lady til en VP er mer over streken enn hva som er blitt gjort til nå synes jeg (innenfor liksom reglene og normene i SAMCRO). Hamlet-ish handlingen i serien kommer nok alltid til å forbli i serien, og jeg liker det. Synes JT-delen av sesongen har gått bra så langt, og jeg likte godt hvordan ting ser ut til å gå videre. Håper ikke at Tara dør, og jeg kunne godt se for meg at kanskje Clay dør snart. Selv om jeg liker å ha Ron Perlman på serien godt, så ser jeg ikke hvordan enten Jax eller Clay ikke ender opp død hvis Tara dør. Siden Jax får ganske sikkert vite hvem som er ansvarlig hvis det skjer, ikke nødvendigvis med engang selvfølgelig og det kan ta noen sesonger.

 

Vil uansett ikke se Maggie Siff (Tara) bli skrevet ut av serien. Tara og Gemma er noen av de beste kvinnelige karakterene på TV for tiden. Å selv en av dem borte ville vært en ting jeg hadde mislikt, ihvertfall litt.

 

Elsker at Juice har fått sin egen story denne sesongen. En av favorittene mine på serien, og han har blitt mye mer interessant på serien nå som han får serien til å ta opp rasisme innenfor MC-klubben på en måte jeg liker.

På en måte synd at han alltid er litt dum, men samtidig ikke. Sovningen hans i skogen ledet jo til en litt liten shocker, med at han drepte Miles. Som er en av favoritt-scenene mine iløpet av sesongen så langt. Så grafisk og nesten kult å se Miles bli skutt i ansiktet på den måten.

 

Synd at Miles gikk vekk, favoritten min blant de "nye" prospectene. Kunne heller drept den Skinny Pete-aktige random prospecten, men forhåpentligvis så tar de vare på Filthy Phil (han store). Kunne kanskje gjort døden hans mye bedre, med å ha latt karakteren kanskje fått mer tid på skjermen enn hva kanskje Chibs har gjort denne sesongen. Etter at han har fått mye tid på skjermen i spesielt sesong 2 og sesong 3 kunne de kanskje ha gitt Miles mer plass. Da Chibs ikke nødvendigvis trenger å være så mye i fokus denne sesongen. Riktignok var "tortur"-scenen med Miles, Tig og Happy herlig. :p

 

Måten de behandlet Philty Phil og han andre på var herlig. Sadistisk og herlig måte gjort av mennesker som er litt forferdelige. Haha, herlig.

 

Skytescenen med Miles og Juice er lett en av Kurt Sutter sine best of-scener synes jeg når det kommer til drap (unntak av alle hevn-scenene som har vært i endelsen eller starten av sesongene). Minnet meg om både Vic Mackey (The Shield), Shane Vendrell (The Shield) og Agent Stahl.

 

Egentlig litt glad for at de også roet ned med å bruke Lincoln Potter i denne episoden. Han er kanskje blitt brukt litt mye allerede, og med alt som skjedde denne episoden var han ikke så nødvendig.

 

Opie liker jeg mer og mer. Aldri likt Ryan Hurst så mye fra før, og hata han egentlig i hele sesong 1. Men i sesong 2 begynte jeg å like han, og han har vært god denne sesongen. Elsket hvordan Jax tok seg av Ima-situasjonen både for hans del og Opie`s.

 

En drama historie rundt Tig? Og det funket? Ja, Tig bestikket nærmest den ene datteren til å forsette med å være en del av hans liv. Og jeg syntes historien var ok. Liker hvordan vi får fram lag på lag med karakterene. Tig er mye mer interessant når han er mer menneskelig enn en hjerteløs steinhard morder som han blir ofte presentert som på serien. Føler det er greit at Tig har to sider, siden Happy nærmest bare har en og går rundt som en vandrende dødsmaskin til tider.

 

4/5 ville jeg gitt episoden. Hadde et par øyeblikk jeg likte veldig godt.

 

 

Gemma har virkelig de beste sitatene på serien

  • "This is why mothers drown baby girls."
  • "Half of Satan's spawn."
  • "Bitch, she will rip your little tits off"
  • "The sting of that betrayal ain't gonna fade."

Endret av Mahavishnu
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kanskje ikke tilfeldig at Kurt gir Gemma de beste replikkene. :p

 

 

Ikke så veldig mye jeg kan tilføye Mahavishnu sitt innlegg, men dette var sesongsbeste imo. Scenen med Miles og Juice var dritrå. Noe av det beste serien har kommet opp med hva dødsscener angår. Kjente jeg ble forbanna på Jax når dro til Ima (Kristen Renton = fucking fine) og det virket som alt han sa til Tara tidligere i episoden bare var bullshit. Før han smeller hun i veggen, og truer henne. Jævlig fett det også egentlig. Trist om Tara blir drept. Hun er min favoritt av kvinnelige karakterer på TV, og har egentlig vært det siden slutten av sesong 1, selv om jeg liker henne bedre og bedre for hver sesong.

Lenke til kommentar

Har alltid mislikt Clay, men det er egentlig en bra ting. Ron Perlman gjør rollen bra. Det er ikke så bra med serier hvor du heier på alle. Alle gode serier trenger noen du skal "hate" også, ikke bare folk du skal "elske". Det hadde kanskje også vært rart i en serie der nesten alle karakterene er anti-helter.

 

Håper egentlig at Piney dør snart, av naturlige årsaker. Blitt mer og mer lei han, og han blir mer og mer sykere på serien.

Lenke til kommentar

Har fått denne serien på listen min, etter å ha kommet meg igjennom alle episodene over den siste tiden. Virkelig en god serie å følge med på og jeg liker virkelig drama delen som er tilstede. Og de behersker sitt element svært bra, troverdig hele veien. Jeg er hektet.

 

De siste episodene har tatt serier videre og har ikke skuffet. Jeg begynte virkelig å gå lei de pornojentene og det var godt vi ble kvitt, forhåpentligvis, begge to. Håper virkelig ikke at de tar livet av Tara, hadde virkelig endt med katastrofe, føler jeg. Maggie Siff er sammen med Katey Sagal blant de beste skuespillerne i denne serien, selvsagt mange andre svært gode, da.

 

Misliker Clay, like mye som alltid, og er det er bra. Jackson vs. Clay ble liksom stilnet helt med denne delen der Gemma ble voldtatt, men håper at vi kan få den tilbake til overflaten, selv om de har inngått denne avtalen rundt kartellet og dop smuglingen.

 

At Juice, som spilles av Theo Rossi, endelig har fått sin egen lille 'storyline' var på tiden, en jeg liker godt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...