Gå til innhold

Sons of Anarchy - Generell Diskusjon - (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke klart å tydelig at det er noen av gruppene som satses på. Serien er for "alle", men kjernen av serien er nok kanskje ikke for alle. Karakterutviklinger er ikke alle som forstår heller.

Synd ikke storyen kan komme videre.

 

"I'm leaving this season!

 

NO, this season!

 

Third is the charm...

 

fourth!

 

Meget fornøyd med serien, ikke missforstå meg men...tjaa....

Lenke til kommentar

Nå var ikke sesong 1 om å forlate klubben, alt som pågikk da var tankegangen om det. Ikke noe ren konklusjon. Det var mer tanken om endring.

 

Sesong 2 og sesong 3 var da stort sett om måten klubben var på, og hva som var riktig valg. Dermed ble det å forlate klubben et tema.

 

I sesong 4 har han bestemt seg for at han vil ut på grunn av familien, med tiden. Siden han ikke bare kan forlate klubben, og at han vil at Opie skal ta over.

 

 

For å ikke nevne at Jax ikke er hele serien også. Gemma, Tara og Clay er også viktige karakterer i historien. Charming er også en stor "karakter" i serien.

Lenke til kommentar

Nok en god og steady ep. Åpenbart at det er dannet en splittelse i klubben mellom de som er for drugrunning for det mexikanske kartellet, og de som ikke er det. Spennende å se hvilke konsekvenser det får innad i klubben videre. Elsker alle de kameravinklene det filmes fra når de kjører etter noen.

Lenke til kommentar

Fikk vite noen ting om Kozik og Juice og denne episoden. Blant annet at Kozik har fortid med dop-avhengighet, og at faren til Juice er svart. Mer tid viet til Kozik, Happy, og Juice enn at Tig, Opie og Bobby får den meste tida til overs liker jeg. SoA er en av de få seriene jeg liker alle karakterene. Selv de kvinnelige karakterene.

 

 

Litt morsomt hvordan Miles tydeligvis er et fullverdig medlem i klubben slik som Bobby, Opie og de andre. Mens "Fat-Phil" forblir en helt vanlig prospect.

 

Valget av skuespillerinna som spilte moren til de som klarte å få våpen-trucken fra Kozik var litt morsomt for de som har sett 'The Shield'. Hvor mange tenkte ikke på CCH Pounder fra 'The Shield', eller trodde det var henne av de som har sett begge serier? Leser at mange trodde i går, og at et par kritikere også måtte endre artikklene sine når de fant ut at det var en annen skuespiller enn CCH Pounder som spilte dama.

 

Funfact: Robocop/Buckaroo Banzai eller Petter Weller som spilte på Dexter i fjor var mannen som regisserte episoden. Og han skal regissere et par til visstnok.

 

 

Likte godt alliansene til slutt som ble klare. Chibs, Piney, Juice, Bobby, Happy mot drugs og endringen. Mens Jax, Clay, Opie, Kozik, Miles og Tig er for.

Lenke til kommentar

Liker at Sutter har en del kunnskap om Motorsykkelklubber, og bruker dette på serien. Som jeg skrev tidligere så liker jeg hvordan denne sesongen også har en sentrering på raser innenfor klubbene.

 

Fra Kurt Sutter sin blogg:

There seems to be some confusion about Juice's discomfort and fear regarding the discovery of his black father. This is a racial reality in outlaw motorcycle clubs. We've touched on the issue lightly over the first three seasons of SOA. The fact is that most of the bigger MC's do not have African American members. There are black clubs and there are white (Caucasian, Latino, Asian) clubs. Most live in harmony. HA and the East Bay Dragons have been friends for decades. That relationship inspired the Grim Bastards in season 3. We delve into the delicate why's and how's of this racial bi-law later in the season, but it was one of those odd, historical barriers that I've wanted to explore. It's a throwback to a different era that is still in practice today. I can honestly say that none of the guys I know in the life are racist, yet they function within a structure that is built upon a form of segregation. To me, that's fascinating and fertile story turf. The depth and weight of this rule varies from club to club and this season we see how it's handled by the Sons of Anarchy.

 

 

Serien har offisielt de største seertallene FX noengang har hatt, og overgått "klassikern" The Shield som skaper Kurt Sutter skrev for. Så haters, gonna damm hate.

Lenke til kommentar

Enig i det, likte eksplosjonen selv. Minte meg nesten om en scene fra Breaking Bad med tanke på omgivelsene og.

 

Likte episoden, den årlige roadtrip-episoden til serien er alltid episode 4 i sesongen.

 

Sesong 1; Gjengen drar til Nevada og patcher inn en klubb.

Sesong 2; Gjengen drar for å redde Tig fra dusørjegere.

Sesong 3; Gjengen hjelper Happy oppe i nord (redneck-område) med problemer rundt en dame som lager billig medisin.

 

Episoden var bra, og det utforsket litt rundt flere chaptere av Sons of Anarchy.

 

Noe som en mytologi-geek som jeg liker kjempegodt.

 

Delen hjemme i Charming bygget også opp en del, blant annet når Gemma ble "venner" med kona til sheriffen.

Lenke til kommentar

At Gemma ble venn med kona til Roosevelt blir vel et lite subplott etterhvert? Akkurat som at de fora inn et i forrige episode med at Juice har en svart far. Liker hvordan man bryr seg om alle karakterene i denne serien. Feks i Breaking Bad så sliter jeg med å bry med om andre enn Walter og Jesse. Her er alle interessante.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...