Gå til innhold

Kulturo: Madrugada – Myter og musikk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var på andre konserten i avskjedsturneen i går, i Narvik. Jeg har aldri, aldri opplevd en sånn stemning på folkets hus før. Dette var rett og slett helt sinnsykt. Bandet var i storform, kontakten med publikom var bra og stemningen blant publikum var rett og slett ubeskrivelig. Konserten kunne vart litt lengre (var under to timer...), men det som var var sinnsykt bra! Når de gikk av scenen var det hopping, roping og klapping så gulvet og veggene ristet (bokstavelig talt!), så de kom tilbake både én og to ganger, og det var ikke så rent få som gråt en skvett eller to når konserten var helt over.

Står igjen med ett inntrykk: WOW!

Lenke til kommentar

Jess :D . Jeg fant ut at det gikk en konsert i morgen også, den var selfølgelig utsolgt, men det var to billetter på salg på QXL. Jeg kom dit 10 minutter før budet var ferdig, fikk laget meg en konto og slåss litt om å få billettene med en annen fyr der inne før jeg vant med et bud på 950 kroner :) . Billettene kostet orginalt 450 kroner per stykk og to stykk blir da 900 kroner, så 950 er ikke en så verst pris. Da blir det konsert på meg i morgen :new_woot: .

Lenke til kommentar
Den beste konserten jeg har vært på noensinne var Whitesnake (David Coverdale og co) i Göteborg, men ser fram til Madrugada i Oslo Spektrum 15/11. Mistenker at det blir en ny favoritt da! Dæsken som jeg gleder meg.

 

LOL! :!:

 

Tror ikke helt jeg tok den. Jeg mente det ikke som noen spøk. Care to explain?

Endret av AndyG
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...